Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

 

Ο κιθαρίστας Tom Morello των RAGE AGAINST THE MACHINE, θα είναι ο μουσικός παραγωγός της επερχόμενης ταινίας του Netflix "Metal Lords".


Η ταινία, μια κωμωδία ενηλικίωσης, γράφτηκε από τον D.B. Weiss και υπεύθυνοι για την παραγωγή είναι οι Weiss και Greg Shapiro. Ο David Benioff είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς της ταινίας. Ο Weiss και ο Benioff είναι οι συν-δημιουργοί του φαινομένου της επιτυχημένης σειράς "Game Of Thrones". Ο Peter Sollett ("Nick And Norah's Infinite Playlist") θα είναι ο σκηνοθέτης


Οι Jaeden Martell, Isis Hainsworth και Adrian Greensmith πρωταγωνιστούν στην ταινία για δύο παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν ένα heavy metal συγκρότημα σε ένα γυμνάσιο, όπου  δύο παιδιά νοιάζονται για το heavy metal».


Τον Αύγουστο του 2019, οι Benioff και Weiss υπέγραψαν μια αποκλειστική πολυετή συμφωνία με το Netflix για την παραγωγή μιας σειράς νέων τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών.


"Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους κύριους αφηγητές David Benioff και Dan Weiss στο Netflix", δήλωσε ο επικεφαλής του περιεχομένου της Netflix, Ted Sarandos, σε μια δήλωση εκείνη την εποχή. "Είναι μια δημιουργική δύναμη και έχουν ευχαριστήσει το κοινό παγκοσμίως με την επική αφήγηση τους. Έχουμε μεγάλη αγωνία να δούμε τι θα φέρουν οι φαντασίες τους στα μέλη μας."


Τον Μάιο του 2019, ο Morello μαζί με τον Scott Ian των ANTHRAX, τον Nuno Bettencourt και τον Brad Paisley των EXTREME ηχογράφησαν μια πιο σκληρή ροκ εκδοχή του θεματικού τραγουδιού "Game Of Thrones". Οι τέσσερις ενώθηκαν σε ένα βίντεο από τον Weiss και τον συνθέτη του "Game Of Thrones" Ramin Djawadi.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου