Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021



"ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ", ΕΙΠΕ Ο KEYBORDER ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ FLAKE LORENZ.


Τα πάνω-κάτω έχει φέρει η πανδημία Covid-19 και τα πράγματα είναι εκτός ελέγχου για πολλούς από τους τομείς της ζωής μας. Πολλά μουσικά συγκροτήματα είδαν τα σχέδια τους για περιοδεία να ακυρώνονται και έσπευσαν να διοχετεύσουν την δημιουργικότητα τους, γράφοντας νέο υλικό. Ένα εξ αυτών είναι και οι Γερμανοί metal γίγαντες  RAMMSTEIN, οι οποίοι τον περασμένο Οκτώβριο κοινοποίησαν από τους λογαριασμούς τους κοινωνικών δικτύων, μια φωτογραφία τους στο studio, γράφοντας πως "δεν υπάρχει περιοδεία φέτος- αλλά είναι υπέροχο να είμαστε ξανά στο studio"




Τα νέα που έρχονται ωστόσο από το μέσο Motor.de, έρχονται για να πιστοποιήσουν πως υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο στρατόπεδο των RAMMSTEIN. Έτσι ο Flake Lorenz δηλώνει πως:

"Το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε ζωντανά αύξησε τη δημιουργικότητά μας. Είχαμε περισσότερο χρόνο να σκεφτούμε νέα πράγματα και λιγότερη απόσπαση της προσοχής μας. Ως αποτέλεσμα, ηχογραφήσαμε έναν δίσκο στον οποίο δεν είχαμε προγραμματίσει. "


Είναι η πρώτη φορά που κάτι που αφορά τον διάδοχο του "Rammstein" album που κυκλοφόρησε το 2019 γνωστοποιείται και μάλιστα από επίσημα χείλη. Αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες για τον νέο δίσκο των Γερμανών και γιατί όχι κάποιο νέο τραγούδι;! 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου