Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ο κιθαρίστας των IRON MAIDEN, Adrian Smith, είπε στο "Trunk Nation With Eddie Trunk" του SiriusXM ότι οι οπαδοί της μπάντας μπορούν να περιμένουν κάποιες εκπλήξεις όταν το συγκρότημα επιστρέψει τελικά στο δρόμο μόλις υποχωρήσει η πανδημία. "Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το περιμένεις, να το θέσω έτσι, όσο προχωράνε οι MAIDEN". "Υπάρχουν μερικά πολύ, πολύ συναρπαστικά πράγματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Έτσι λοιπόν, αυτά είναι όλα όσα μπορώ να πω, πραγματικά ... Αλλά νομίζω ότι οι θαυμαστές θα είναι ευχαριστημένοι."

Οι IRON MAIDEN έχουν αυτόν τον καιρό κλεισμένες ημερομηνίες για ευρωπαϊκές εμφανίσεις από τις 5 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτές θα αναβληθούν λόγω της κρίσης του coronavirus.

Σε άλλα νέα, ο Smith προωθεί αυτήν τη στιγμή το ντεμπούτο άλμπουμ από τη συνεργασία του με τον Richie Kotzen. Ηχογραφήθηκε στα νησιά Turks & Caicos τον Φεβρουάριο του 2020, σε παραγωγή των Richie και Adrian με την συμμετοχή του Kevin "Caveman" Shirley, το άλμπουμ εννέα κομματιών του SMITH / KOTZEN είναι μια ολοκληρωμένη συνεργασία μεταξύ αυτών των δύο πολύ σεβαστών μουσικών που συν-έγραψαν όλα τα τραγούδια και μοιράστηκαν επίσης τα lead φωνητικά και φυσικά καθήκοντα κιθάρας και μπάσου καθ 'όλη τη διάρκεια του δίσκου.


 FACEBOOK

SPOTIFY 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου