Κυριακή 28 Μαρτίου 2021



ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ Ο GEORGE "CORPSEGRINDER" FISHER, ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΕ... ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!


Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Metal Hammer όπου κλήθηκε με αφορμή την νέα κυκλοφορία των CANNIBAL CORPSE, "Violence Unimagined", o frontman της μπάντας George Fisher γνωστός και ως 'Corpsegrinder' αποκάλυψε μια ξεκαρδιστική ιστορία που έλαβε χώρα στο σπίτι της μοναδικής Cher

Το πως χωράνε στην ίδια πρόταση τα ονόματα Cher και CANNIBAL CORPSE προκαλεί αίσθηση, πόσο μάλλον η εικόνα του George Fisher να κάνει παρέα με την αστέρα της pop, Cher και μάλιστα στο ίδιο της το σπίτι. Αφορμή για αυτήν την περίεργη συνάντηση όπως εξηγεί ο τραγουδιστής, ήταν ο γιός της Cher, Elijah ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής των CANNIBAL CORPSE και συμμετέχει στην industrial μπάντα DEADSY

Τι καλύτερο δώρο λοιπόν από το να προσκαλέσει τους CANNIBAL CORPSE να παίξουν στο πάρτι γενεθλίων του γιού της στο club 'Viper Room', σκέφτηκε η εκατομμυριούχος τραγουδίστρια. Φυσικά ο Fisher αντιμετώπισε με σκεπτικισμό την πρόταση αλλά δεν είπε όχι, υποτιμώντας την 'σκληρή' μουσική πλευρά της Cher την οποία δεν γνώριζε, αλλά έμαθε μέσα από ένα μάθημα που θυμάται σχεδόν είκοσι χρόνια μετά!

Την απολαυστική ιστορία διηγείται πολύ καλύτερα από εμάς ο George Fisher, απολαύστε:

"Ο γιος της Cher Elijah, που είναι στο συγκρότημα Deadsy, είναι μεγάλος θαυμαστής των Cannibal Corpse και ίσως πριν από 15 ή 20 χρόνια ήθελε να βγούμε στο Los Angeles και να παίξουμε στο πάρτι γενεθλίων του στο Viper Room. Τα γενέθλιά του είναι δύο μέρες μετά τα δικά μου, οπότε η σύζυγός μου και εγώ πήγαμε μερικές μέρες νωρίτερα,(είπαμε): «Ας πετάξουμε εκεί, να μείνουμε για λίγες μέρες, τότε θα παίξουμε στο show»."


"Μια μέρα πριν από το show, ο Elijah μας προσκάλεσε στο σπίτι της Cher. Όταν φτάσαμε εκεί, δεν ήταν εκεί - βγαίνει για ψώνια. Ήμουν σαν, «Ναι, φυσικά η Cher βγαίνει για ψώνια». Αλλά δεν ήξερα ότι επέστρεψε. Μιλούσα με τον Elijah, και η γυναίκα μου αρχίζει να με χτυπά στο χέρι. Της λέω, «Τι;» Και απλώς ψιθυρίζει: «Cher!» Εγώ είμαι σε φάση, «Εντάξει, είναι καλή, αλλά δεν είναι σαν να συναντώ τον King Diamond ή τον Chuck Billy», γιατί θαυμάζω αυτούς τους τύπους."


Ήταν πολύ καλή. Ήμασταν εκεί και η Cher έφτιαχνε φαγητό για εμάς και άλλα. Ήρθε επίσης στην συναυλία. Ζήτησα συγνώμη από αυτήν που έπρεπε να ακούσει τους Cannibal Corpse, αλλά αυτή ήταν σε φάση, «Όχι, μου άρεσε». Εγώ είπα, «Έλα Cher, κάνε μου το metal σύμβολο», και μου απαντάει «Γλυκέ μου, ήμουν μέταλ πριν καν γεννηθείς." Είμαι," Γαμώτο - μόλις μου την ‘είπε’ η Cher!"


Η προσωπική ζωή της Cher δεν είναι εντελώς άγνωστη στον rock μουσικό κόσμο, καθώς διατηρούσε σχέση για έναν χρόνο με τον Gene Simmons (1979-1980) των KISS, ενώ ο γιός της Elijah Blue είναι το αποτέλεσμα του γάμου της με τον Gregg Allman των Allman Brothers.


Σε άλλα νέα σχετικά με την επικείμενη κυκλοφορία των death metal θρύλων CANNIBAL CORPSE, "Violence Unimagined" η οποία κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου από την Metal Blade Records, κυκλοφόρησε το δεύτερο single με την ονομασία "Murderous Rampage".  Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τον νέο δίσκο των CANNIBAL CORPSE εδώ.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου