Σάββατο 17 Απριλίου 2021



   Οι Σουηδοί μελωδικοί Death Metallers At The Gates ανακοίνωσαν νέο album το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου από την Century Media με τίτλο The Nightmare Of Being.
   Τα κύρια μέρη του δίσκου ηχογραφηθήκαν σε διάφορα studio τις Σουηδίας τα τύμπανα τα έγραψαν στο studio Grondal με τον Jens Bogren με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο μεγάλο comeback του 2014 At War With Reality, τις κιθάρες και τα μπάσα με τον Andy La Rocque στα Sonic Train Studios και τα φωνητικά στα Walfare Sounds ενώ η μίξη έγινε στα γνωστά Fascination Street Studios ( Opeth,Kreator,Amon Amarth ). Το εξώφυλλο του δίσκου το οποίο ήδη έδωσαν στη δημοσιότητα μαζί με το trcklist, έγινε από την καλλιτέχνη Eva Nahon. Ο τραγουδιστής των At The Gates, Tomas Lindberg έκανε check in με το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με το concept του δίσκου:
 Το βασικό θέμα του δίσκου έχει να κάνει με την απαισιοδοξία, έχοντας βασιστεί σε απαισιόδοξους φιλόσοφους, προσπαθώντας να καταλάβω τον κόσμο με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι ένα αρνητικό album, είναι μια πύλη για νέες ιδέες, ενώ θα μπορούσατε να χαρακτηρίσετε το album κάτι σαν εισαγωγή στην απαισιοδοξία. Είναι πολύ σκοτεινό αλλά όχι αρνητικό. Μουσικά θα είναι ένα πιο απελευθερωμένο και τολμηρό album αλλά θα ακούγεται 100% σαν At The Gates.
   Ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε:
 Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι με το At War With Reality του 2014 επειδή αντιπροσώπευε την επιστροφή μας αλλά μετά από λίγο καιρό σκεφτήκαμε ότι το album είχε πολύ καλή παραγωγή. To Drink From The Night Itself θέλαμε να είναι πιο βρώμικο και να έχει κλασσικo death metal ήχο.

 

   Το επερχόμενο album βρίσκεται κάπου στην μέση και υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν ξανακουστεί σε δίσκο των At The Gates.. Για τους παλιούς θαυμαστές υπάρχουν πέντε ή έξι κλασσικά κομμάτια αλλά σε γενικές γραμμές θα είναι ένα διαφορετικό album. To Drink From The Night Itself είναι το πρώτο album που ηχογραφήθηκε χωρίς τον κιθαρίστα Anders Bjorler ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Jonas Stalhammar το 2017.
   Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο δίσκο και τις διάφορες μορφές του θα αποκαλυφθούν στις 30 Απριλίου με την έναρξη τις προ-παραγγελίας .




Tracklist:
1.Spectre Of Extintion
2.The Paradox
3.The Nightmare Of Being
4.Garden Of Cyrus
5.Touched By The White Hands Of Death
6.The Fall Into Time
7.Cult Of Salvation
8.The Abstract Enthroned
9.Cosmic Pessimism
10.Eternal Winter Of Reason




FACEBOOK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου