Τρίτη 20 Απριλίου 2021

 



CHALICE OF SIN! Το νέο project του τραγουδιστή Wade Black (Crimson Glory, Seven Witches, Leatherwolf), υπό την καθοδήγηση του Serafino Perugino, διευθυντή και προέδρου της FRONTIERS RECORDS, κυκλοφορεί το ομότιτλο ντεμπούτο album του στις 18 Ιουνίου 2021, έχοντας επίσης στη σύνθεσή του, τον Martin Jepsen Andersen στις κιθάρες, τον Alessandro Del Vecchio στο μπάσο και τα πλήκτρα και τον  Mirkko De Maio στα drums.


Να υπενθυμίσουμε ότι το 1999, ο Wade Black ανέλαβε καθήκοντα ως τραγουδιστής στους Aμερικάνους heavy-power metalers Crimson Glory, κυκλοφορώντας μαζί τους το άλμπουμ "Astronomica". Μετά από μια περιοδεία για την υποστήριξη του άλμπουμ, η μπάντα τελικά πήγε σε παύση. Ωστόσο, ο Wade προχώρησε μπροστά. Οι δεξιότητές του ως τραγουδιστής και frontman τον κράτησαν ενεργό, ηχογραφώντας και παίζοντας με καθιερωμένες underground μεταλλικές μπάντες όπως οι Seven Witches και Leatherwolf, καθώς και με άλλες συνεργασίες στην κοινότητα της metal φτάνοντας τελικά στο σήμερα και τη δημιουργία των Chalice of Sin!

Το άλμπουμ υπόσχεται να είναι μια εκπληκτική μίξη κλασικών ήχων heavy metal επηρεασμένο από τους Savatage, Crimson Glory και Metal Church.


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Wade Black, το όραμα και η έμπνευση της δημιουργίας του album προήλθε κυρίως από τα γεγονότα που επηρεάζουν τον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα αλλά και τις δυσκολίες που τη συνοδεύουν.


Το πρώτο single, "Chalice Of Sin" αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κατά καιρούς οι άνθρωποι, ανεξάρτητα σε ποια κοινωνική τάξη ανήκουν .Όλοι ενδεχομένως να έχουν κακές στιγμές και ο πειρασμός να γίνει το λάθος βρίσκεται πάντα εκεί. Το μυστικό είναι να βρεθεί ο σωστός τρόπος να λυθεί το όποιο πρόβλημα παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.

 

Ο ίδιος δήλωσε:

"Μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών όπως ο Alessandro Del Vecchio, ο Martin Jepsen Andersen και ο Mirkko De Maio. Οι πλανήτες ήταν ευθυγραμμισμένοι και μαζί, δημιουργήσαμε ένα αστρικό δίσκο που είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που είμαστε μέρος του. Ελπίζουμε ότι όλοι θα απολαύσουν το album εξίσου όσο απολαύσαμε τη δημιουργία του!”


 



Tracklist:

1.  Chalice Of Sin

2.  Great Escare

3.  Whisky

4.  Miracle

5.  Sacred Shrine

6.  Ashes Of The Black Rose

7.  Through The Eyes Of A Child

8.  I Stand

9.  The Show

10. The Fight

11. Nightmare

 

Line-up:

Wade Black - Vocals

Martin Jepsen Andersen - Guitars

Alessandro Del Vecchio - Bass, Keyboards

Mirkko De Maio - Drums

 

Follow Chalice of sin:

facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου