Τρίτη 20 Απριλίου 2021

 



Ο Serj Tankian ,frontman των System of a Down,  παρουσίασε μέσα από το official κανάλι του στο Youtube το νέο του lyric βίντεο με τίτλο "Your Mom”, μέσα από το πρόσφατο σόλο EP του «Elasticity».

 

«Το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον animator καλλιτέχνη David Bradford, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Tankian σε προηγούμενες δουλειές του, καθώς και με τους System Of A Down», σημειώνει το επίσημο δελτίο τύπου.

 

Ο David Bradford σχολιάζει: «Καθώς άκουσα την αρχή του τραγουδιού, με την ακουστική κιθάρα, οραματίστηκα ένα γενναίο πουλί να πετάει πάνω από μια εξοχή, αγνοώντας τον κίνδυνο που περιμένει στα καταστραμμένα από τον πόλεμο εδάφη μπροστά. Αυτό δεν εμπόδισε το πουλί να γλιστρήσει μέσα στον κίνδυνο και κάπως έτσι πήρε τη μορφή του «your mom».

 

Ο Bradford προσθέτει, «Καθώς οι μαχητές συνεχίζουν την εκστρατεία τους για  την  καταστροφή της γης με τις βόμβες και το χάος τους, η μητέρα αντλεί δύναμη από τη σύνδεσή της με τη Μητέρα Γη και γίνεται η προσωποποίηση της δικαιοσύνης εναντίον των μαχητών. Τους  τσακίζει και επιστρέφει στη μορφή ενός πουλιού, σκαρφαλωμένο στα σφάγια των καταστροφέων αποκαθιστώντας την ισορροπία της Γης».

 

Το "Your Mom" ​​είναι το τρίτο τραγούδι από το EP των πέντε κομματιών “Elasticity “ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου σε βινύλιο, ενώ διατίθεται ήδη ψηφιακά και σε cd.

 




Να αναφέρουμε επίσης ότι παρά τα όποια εσωτερικά προβλήματα αντιμετωπίζει με τους SYSTEM OF A DOWN, ο Serj Tankian παραμένει δημιουργικός και μάχιμος μοιράζοντας το χρόνο του στη μουσική και τον ακτιβισμό παράλληλα. Επίσης τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη ζωγραφική έχοντας δημιουργήσει πάνω από 60 έργα τα οποία μάλιστα έχει εκθέσει σε galleries στην Αμερική και τη Ν. Ζηλανδία.

 

Follow Serj Tankian online:

https://serjtankian.com​​​

https://www.facebook.com/SerjTankian/​​​

https://twitter.com/serjtankian​​​

http://instagram.com/serjtankian/​​

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου