Κυριακή 18 Απριλίου 2021

 

ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΤΩΝ MEGADETH O ΜΠΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥΣ.

Λόγια που 'ανεβάζουν' την επιθυμία μας να ακούσουμε τον νέο δίσκο των thrash τιτάνων MEGADETH, ακούστηκαν στην συνέντευξη του David Ellefson στο μέσο Metal Rules. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η ατιτλοφόρητη νέα δουλειά των MEGADETH βρίσκεται στα τελικά στάδια παραγωγής της, με τον frontman της μπάντας Dave Mustaine να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση των φωνητικών από τις αρχές του Απριλίου. 

"Θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε τον νέο δίσκο ως instrumental και να ήταν ένας φοβερός Prog-Metal δίσκος" δήλωσε ο Ellefson μεταξύ άλλων, δίνοντας έτσι το στίγμα για την μουσική κατεύθυνση του επερχόμενου 13ου studio δίσκου των MEGADETH.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης εξήρε την ποιότητα και την προσφορά του drummer της μπάντας Dirk Verbeuren λέγοντας:

Dirk ήταν ένα όπλο στο οπλοστάσιο μας που πραγματικά θέλαμε να μεγιστοποιήσουμε. Το drumming στους Megadeth έχει κρατηθεί σε πολύ υψηλά στάνταρ, με τους Gar Samuelson, Nick Menza, Jimmy DeGrasso και Chris Adler, καθώς είχαμε μερικούς από τα καλύτερους στην δουλειά. Ο Dirk είναι ένας τύπος που είναι σπουδαίος συνθέτης, γράφει riffs, τύμπανα και ήταν διασκεδαστικό να τον ωθήσουμε να κάνει πράγματα που ήταν σχεδόν παράλογα απίθανα να παίξει, αλλά ήταν εύκολα για αυτόν."



 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου