Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Σε μια συνέντευξη πριν από δύο εβδομάδες με τον οικοδεσπότη Peter Orullian της εκπομπής "Breaking Absolutes", ο πληκτράς και κύριος συνθέτης των NIGHTWISH, Tuomas Holopainen, είπε ότι το όνομα του αντικαταστάτη του Marco Hietala δεν θα αποκαλυφθεί μέχρι "λίγες ώρες" πριν από την πρώτη από τις δύο διαδραστικές συναυλίες  του συγκροτήματος " An Evening with Nightwish In a Virtual World ".Αυτές οι δυο συναυλιακές εμπειρίες, είναι και αυτές που θα ξεκινήσουν την "Human.: II: Nature." παγκόσμια περιοδεία.

Οι NIGHTWISH θα εμφανιστούν για δύο βραδιές - Παρασκευή, 28 Μαΐου και Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 σε μια ταβέρνα που ονομάζεται "The Islanders Arms" και η οποία δημιουργήθηκε σε “εικονικό κόσμο”. Και στις δύο νύχτες, οι θαυμαστές θα ζήσουν μια  αξέχαστη παράσταση διάρκειας μιάμισης ώρας, ακούγοντας τραγούδια ζωντανά από το τελευταίο άλμπουμ, "Human.: II: Nature.", για πρώτη φορά. Αυτές οι δύο νύχτες θα έχουν, ελαφρώς διαφορετικά set lists.

Μιλώντας για τα τραγούδια που θα παίξουν οι NIGHTWISH στις εικονικές συναυλίες, ο Tuomas είπε στο "Breaking Absolutes":  

 "Δεν θα εκτελέσουμε ολόκληρο το άλμπουμ 'Human.: II: Nature'. Δεν θα είναι  ένα 'Human.: II: Nature' show – οπότε θα είναι μόνο μερικά επιλεγμένα τραγούδια από το άλμπουμ τα οποία θα μοιράζονται μεταξύ αυτών των δύο shows. "

Πρόσθεσε: 

"[Το setlist] θα επικεντρωθεί περισσότερο στα πρόσφατα albums, αλλά θα υπάρξουν και κάποια παλαιότερα πράγματα. Και φυσικά, από την αποχώρηση του Marco, έπρεπε, πάλι, να προσαρμόσουμε λίγο το setlist επειδή εκεί είναι μερικά τραγούδια που επικεντρώνονται τόσο μα τόσο πολύ στα φωνητικά του. Για παράδειγμα, το τραγούδι «Endlessness» από το «Human.: II: Nature». Αυτό ήταν κάτι που σχεδιάζαμε να κάνουμε live, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί τώρα, γιατί είναι τόσο “συνδεδεμένο” με τον Marco."

 

Να θυμίσουμε ότι ο Hietala ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους NIGHTWISH τον Ιανουάριο, εξηγώντας σε μια δήλωση ότι «δεν μπόρεσε να αισθανθεί επιβεβαιωμένος από αυτήν τη ζωή εδώ και αρκετά χρόνια». 


 FACEBOOK

HOMEPAGE 

SPOTIFY 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου