Κυριακή 23 Μαΐου 2021

 

 

Οι Έλληνες Hail Spirit Noir ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου από την Agonia Records, με την ονομασία ‘’MANNEQUINS’’.


 Το ''MANNEQUINS'' είναι το πρώτο soundtrack album της μπάντας και συνοδεύει μια ιστορία που έγραψε ο κιθαρίστας της μπάντας, Theoharis.


Η μπάντα δήλωσε τα εξής:

"Μην περιμένετε ρομαντισμό, αφού η ιστορία περιλαμβάνει εξωγήινους, κλαμπ ντισκοτέκ, ξεριζωμένα άκρα, σχισμένους λαιμού και άλλες ομορφιές. Μην περιμένετε metal ή rock instrumentation, αφού η μουσική θυμίζει soundtracks ταινιών τρόμου ' 80 s και σηματοδοτεί μία πλήρες και τολμηρή βουτιά σε ένα synthwave-meets-sci-fi pop περιβάλλον."

 

Ο Χάρης από το συγκρότημα σχολιάζει την κυκλοφορία: 

''Αυτό το άλμπουμ ήταν μια καλή ευκαιρία να γιορτάσουμε τη δεκαετή ύπαρξη της μπάντας. Γράψαμε πολύ νέο υλικό αλλά κάναμε και remix μερικά κομμάτια και ιδέες από όλη τη δισκογραφία μας. Αν και ακούγεται διαφορετικό, πιστεύουμε ότι εξακολουθεί να αντηχεί το πνεύμα και την ουσία της μουσικής των Hail Spirit Noir. Απλά ρίξτε τη βελόνα στο βινύλιο και χορέψτε.''


 "Mannequins" tracklisting:

01. "12-31-1985: Night Shift"

02. "Against Your Will, My Blade"

03. "Mannequins"

04. "12-31-1985: Night Shift II"

05. "The Monsters Came From The Sky"

06. "Visitors Of Horror"

07. "Enter Disco Inferno"

08. "Mannequins II"

09. "Alien Cell Charging"

10. "On The Loose Again"

11. "Ending Crashers"

12. "Ending Crashers II"

13. "Crossroads" (Digi / CD bonus)


Το άλμπουμ μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ 


Hail Spirit Noir facebook
Hail Spirit Noir official site

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου