Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

 


Oι Hollow City είναι μια πενταμελής μπάντα από την Louisiana / New Orleans των Η.Π.Α. Με το όνομα της η μπάντα παραπέμπει τον ακροατή σε μία κούφια και άδεια πόλη θέλοντας να περάσει έτσι το μήνυμα πως οι ίδιοι την γεμίζουν με μουσική και στίχους βγαλμένους από την ζωή. Σε κάθε τραγούδι τους οι Hollow City μιλούν για αληθινές καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την θλίψη, την οργή και την απόγνωση ενώ με ένα μαγικό τρόπο μέσα από την πλοκή των στίχων σου δίνουν σε βάθος και πολλά ελπιδοφόρα μηνύματα. Η μουσική τους κινείται σε hard rock μονοπάτια με πολλές επιρροές από τους Linkin Park χωρίς όμως να κοπιάρουν. Το νέο τους single που κυκλοφόρησε στο τέλος του Απριλίου είναι το 'All My Friends Take Medicine' το οποίο θα το χαρακτήριζα σαν ένα soundtrack ολόκληρης της Covid 19 εποχής και της γενικότερης απομόνωσης που αυτή έφερε στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. 

Μπορείτε να ακούσετε το νέο single των Hollow City καθώς και να δείτε και το δυνατό του video εδώ: 



To κομμάτι κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Pale Chord Music και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: https://palechord.lnk.to/AllMyFriends

Tα μέλη της μπάντας αυτή την στιγμή είναι οι: 

Zackary Yarbrough φωνητικά, Sacorey Campbell Μπάσο, James Hamann Drums, Bemo Barnett Lead Guitar και ο Zack Keel Rythm Guitar.

Όσοι είστε fan του είδους επενδύστε άφοβα!

Άντληση Πληροφοριών: 

insaneblog.net

facebook hollow city band

Hollow City Official You Tube Channel


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου