Τρίτη 25 Μαΐου 2021

 


MIA ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΙ MACHINE HEAD;


Κατά την... προσφιλή τους συνήθεια οι Αμερικανοί MACHINE HEAD ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν άλλο ένα single, τριών κομματιών αυτήν την φορά στις 11 Ιουνίου. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο ηγέτης της μπάντας Robb Flynn, προτιμά να εστιάζει στην σύνθεση και κυκλοφορία μεμονωμένων κομματιών αντί να ηχογραφεί για μεγάλο χρονικό διάστημα έναν νέο δίσκο. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει κάποια στιγμή τα αγαπημένα του singles και να τα προσθέσει με κάποιες νέες συνθέσεις σε ένα studio album. Εύλογο απορίας είναι πότε θα έρθει αυτή η στιγμή καθώς το νέο single θα είναι το πέμπτο (!) κατά σειρά μετά τα: "Do Or Die" του Οκτωβρίου 2019, το "Circle The Drain" του Φεβρουαρίου του 2020,το single δυο κομματιών "Civil Unrest" το οποίο περιείχε τα "Stop The Bleeding" και "Bulletproof" τον Ιούνιο του 2020, ενώ τελευταίο κυκλοφόρησε το "My Hands Are Empty" single τον Νοέμβριο του 2020 με την συμμετοχή του Logan Mader για πρώτη φορά σε MACHINE HEAD κομμάτι έπειτα από 24 χρόνια. 

Όσο αφορά το νέο τριπλό single του Robb Flynn και της μπάντας του, η μόνη είδηση είναι το ένα εκ των τριών κομματιών το οποίο θα ονομάζεται "Become The Firestorm" και έχουμε την χαρά να ακούσουμε έστω για λίγα δευτερόλεπτα στα video που ακολουθούν του άρθρου. Σε αυτήν την σύνθεση όπως και στις άλλες δυο που θα αποτελούν το single, drums δεν παίζει ούτε ο drummer της μπάντας Matt Alston, ούτε ο Chris Kontos που περιοδεύει μαζί με την μπάντα για την επέτειο του "Burn My Eyes", αλλά ο Navene Koperweiss γνωστός από τους ANIMALS AS LEADERS, WHITECHAPEL και ENTHEOS. Την παραγωγή του "Arrows In Words From The Sky" έχει αναλάβει ο Zack Ohren στα Sharkbite Studios του Oakland. Στο μπάσο συναντάμε τον πιστό σύντροφο του Robb Flynn και μπασίστα των MACHINE HEAD, Jared McEachern.

Μείνετε συντονισμένοι στο Metal Nuovo για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους MACHINE HEAD και το "Arrows In Words From The Sky" single.






FACEBOOK

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου