Παρασκευή 28 Μαΐου 2021


 Αποχώρησε ο Urban Breed από τους Serious Black, μετά από τέσσερις δισκογραφικές δουλειές με το συγκρότημα.

Η ανακοίνωση έγινε από το προσωπικό προφίλ του τραγουδιστή στο διαδίκτυο, ο οποίος δήλωσε τα εξής :

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους υποστήριξαν το συγκρότημα κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στους Serious Black!
Δεν είμαι πλέον μέρος του σχεδίου. Σίγουρα στη διαμόρφωση αυτής της απόφασης συνέβαλλε η απογοήτευσή μου, με το γεγονός πως πίστευα ότι το υλικό μου ήταν λανθασμένο κατά τη διάρκεια της παραγωγής στο τελικό στάδιο και συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας και πέρα ​​από όλα αυτά, μπορώ μόνο να πω ότι λυπάμαι. ..
Σας ευχαριστώ και πάλι! Ελπίζω να σας δω όλους στο μέλλον!''



Από την πλευρά του συγκροτήματος υπήρξε η αντίστοιχη επίσημη ανακοίνωση:

''Επίσημη δήλωση!
Γεια σας θαυμαστές, φίλοι και συνεργάτες,
Πρώτα από όλα πρέπει να πούμε ότι είμαστε πολύ μπερδεμένοι με τη δήλωση του Urban ότι αφήνει τους Serious Black. Ήμαστε πραγματικά έκπληκτοι όταν ακούσαμε για τα σχόλιά του μέσω περιοδικών και του crew μας - δεν υπήρχε καμία συζήτηση πριν. Σεβόμαστε την απόφασή του!
Είναι αλήθεια ότι έδειξε την αντίθεσή του κατά την διάρκεια της παραγωγής του "Suite 226" και επίσης στην περιοδεία, ανάμεσα στο πώς θέλουμε να είναι αυτή η μπάντα και την άποψή του. Τέλος πάντων, δεν υπάρχει λόγος να πολεμήσουμε εδώ με τον Urban. Είναι εξαιρετικός τραγουδιστής και μουσικός και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τις περισσότερες από τις 100 συναυλίες παγκοσμίως, τα υπέροχα τραγούδια του και το έργο του σε 4 καταπληκτικούς δίσκους! Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον του!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ της ημέρας:
Πρώτον:
Μιλήσαμε με την εταιρεία μας την  "AFM Records" πριν από λίγα λεπτά. Έχουμε την πλήρη υποστήριξή τους για να ολοκληρώσουμε αυτόν τον δίσκο που δουλεύουμε … πρέπει να τους ευχαριστήσουμε πολύ για τη δεδομένη εμπιστοσύνη τους!
Δεύτερον:
Ένας καλός παλιός φίλος μας πρόσφερε ένα χέρι βοήθειας για να ολοκληρώσουμε αυτό το άλμπουμ. Σε αυτό το σημείο, ευχαριστώ πολύ τον Bob Katsioni, είναι υπέροχο να τον έχουμε στο πλευρό μας! Ένα πράγμα μπορούμε να υποσχεθούμε … θα παραδώσουμε ένα killer άλμπουμ με υπέροχα νέα κομμάτια, φτιαγμένα με ομαδική εργασία!
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι και rock on...Rami, Dominik και Mario"

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου