Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Οι GENERATION KILL, το συγκρότημα του πρώην frontman των EXODUS Rob Dukes, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Never Relent".(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEOCLIP ΠΑΡΑΚΑΤΩ). Στο κομμάτι κάνει την εμφάνισή του ο Gary Holt των EXODUS και ex-SLAYER. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι το "Never Relent" είναι η πρώτη ηχογραφημένη συνεργασία μεταξύ των Dukes και Holt μετά την αποχώρηση του Rob από τους EXODUS το 2014.

Μιλώντας για το τραγούδι, ο Dukes μοιράζεται:

"Είμαι πραγματικά περήφανος για το" Never Relent ". Εμπνεύστηκα να γράψω τους στίχους αφού διάβασα για ορισμένους τυραννικούς ηγέτες στην ιστορία, όπως ο Vlad The Impaler και ο Genghis Khan. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα από τα πιο βάναυσα κομμάτια του άλμπουμ, και γι’ 'αυτό είχε νόημα να παίξει μαζί μας ο Gary. "

Ο HOLT πρόσθεσε:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που κατάφερα να συνεισφέρω σόλο στο νέο τραγούδι " Never Relent " των GENERATION KILL! Το τραγούδι ξεσπά από μόνο του · το να μπορώ να συνεισφέρω σόλο σε αυτό, ήταν super kick-ass! Τραγούδι που τσακίζει! Ρίξτε μια ματιά το συντομότερο δυνατόν! "

 

Επιπλέον, οι fans μπορούν επίσης να προσβλέπουν στο τρίτο άλμπουμ των GENERATION KILL "MK-Ultra", που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού 2021. Προς το παρόν, οι GENERATION KILL ηχογραφούν το "MK-Ultra" και συνεργάζονται για άλλη μια φορά με τον Zeuss, τον Youells να επιστρέφει στα ντραμς και με ένα νέο μέλος, τον Max Velez, στο μπάσο.


 FACEBOOK

OFFICIAL WEBSITE 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου