Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

 


Σε μια πολύ πρόσφατη συνέντευξη του στον Joe Bonamassa και την εκπομπή του 'Live From Nerdville' ο κιθαρίστας των Aerosmith, Brad Whitford ήταν πολύ επιφυλακτικός σχετικά με το μέλλον των Aerosmith και το κατά πόσο η μπάντα θα μπορέσει να επιστρέψει στις περιοδείες λόγω της πανδημίας αλλά και της ηλικίας των μελών της. 

Ο Whitford όταν ρωτήθηκε γι' αυτό το θέμα είπε τα παρακάτω: 

''Για την Ευρώπη είχαμε σχεδιάσει δύο περιοδείες, μία πέρσι και μία για το επόμενο έτος. Όλα αυτά  μοιάζουν με πολύ μακρινά όνειρα πλέον. Δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι για πολύ καιρό. Κάποιες στιγμές αναρωτιέμαι τι σκέφτονται άραγε και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας μας για το μέλλον της. Αυτό που θέλω να πω με σιγουριά είναι πως έχω τις αμφιβολίες μου για το αν θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις περιοδείες αφού ο ηλικιακός παράγοντας είναι εδώ για να μείνει και μάλλον δεν θα μας το επιτρέψει. Όσο και αν με πονάει αυτό που σου λέω δυστυχώς τα πράγματα έτσι έχουν σήμερα.'' 

Οι Aerosmith ήδη επισήμως έχουν ανακοινώσει την αναβολή του live τους λόγω της πανδημίας το 2020 στο Fenway Park της Βοστώνης και έχουν ορίσει ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του την 22 Σεπτεμβρίου του 2022 οπότε και θα γιορτάσουν τα 50 χρόνια της μπάντας στην ενεργό δράση. 



Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Brad Whitford εδώ:



 

Άντληση πληροφοριών:

JoeBonamassaTV


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου