Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021






O Ronnie James Dio θα γινόταν 79 στις 10 Ιουλίου 2021. Το ίδρυμα «Stand Up and Shout Cancer Fund», που ιδρύθηκε στη μνήμη του, όταν εκείνος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο το 2010,θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους παραγωγούς των live streaming εκδηλώσεων Rolling Live Studios για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Ronnie το Σάββατο 10 Ιουλίου. 


Η live streaming παγκόσμια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων, θα συγκεντρώσει διασημότητες και θαυμαστές από όλο τον κόσμο για να τιμήσει το αναμφισβήτητο αντίκτυπο του Dio τόσο εντός όσο και εκτός μουσικής σκηνής.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ειδικές παραστάσεις, συνεντεύξεις και ευχές γενεθλίων από καλλιτέχνες όπως ο Tony Iommi (Black Sabbath, Heaven & Hell), Teddy “Zig Zag” Andreadis (Guns N ’Roses, Alice Cooper), Carmine Appice (Vanilla Fudge, Beck, Bogert & Appice), Vinny Appice (DIO, Black Sabbath), Michael Angelo Batio (Nitro, Holland, Shout), Joey Belladonna (Anthrax),Gilby Clarke (Guns N ’Roses, Slash’s Snakepit) Melody Cristea (Liliac), Frank Ferrer (Guns N ’Roses), Glenn Hughes (Deep Purple, Black Country Communion),Terry Ilous (Great White, XYZ), Sean McNabb (Quiet Riot, Dokken), Rudy Sarzo (Quiet Riot, Ozzy Osbourne); Glen Sobel (Alice Cooper, Hollywood Vampires), Lajon Witherspoon (Sevendust), Brent Woods (Sebastian Bach, Wildside), κ.ά.

Θα συμμετάσχουν επίσης μέλη του συγκροτήματος Dio: Simon Wright, Oni Logan, Scott Warren, Bjorn Englen και Rowan Robertson, οι οποίοι θα εμφανιστούν επίσης με τον συντελεστή Paul Shortino (Rough Cutt) από την παραγωγή του Λας Βέγκας «Raiding the Rock Vault». 

 Οι προσωπικότητες του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης Eddie Trunk και Matt Pinfield θα είναι στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις με καλλιτέχνες, καθώς και με τον παραγωγό του Dio, Wyn Davis αλλά και με τη χήρα και manager του Ronnie, Wendy Dio.

To “Stand Up and Shout for Ronnie James Dio” θα περιλαμβάνει ιστορίες από τους φίλους και τους θαυμαστές του Ronnie, καθώς και αποκλειστικά αρχειακά πλάνα από τη ζωή του Dio και τη μακρόχρονη καριέρα του, καθώς και από video εκδηλώσεων του Dio Cancer Fund, που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες από το 2011, όταν ξεκίνησε η οργάνωση. Μέσα από μουσικές παραστάσεις και αφηγήσεις, ένα ευρύ φάσμα προσκεκλημένων θα γιορτάσει τη ζωή ενός ανθρώπου που επηρέασε βαθιά μέσω της καλλιτεχνικής του και όχι μόνο παρουσίας του. 

Καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Ronnie James Dio ήταν παθιασμένος υποστηρικτής της φιλανθρωπικής εργασίας και σε συμμετείχε σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις ζώων. Ήταν ένας καλλιτέχνης που δεν ήταν μόνο σεβαστός για το ταλέντο του, αλλά επίσης θαυμάζονταν και λατρευόταν από τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, μερικοί από τους οποίους περιελάμβαναν διάσημες διασημότητες, μουσικούς και εξέχοντα άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Τα εισιτήρια πωλούνται τώρα μέσω του rollinglivestudios.com με εισιτήρια Γενικής Εισόδου 20 $, δηλαδή 16 euro, (Τα γενικά εισιτήρια Early Bird με μόλις $ 15, δηλαδή 12 euro είναι διαθέσιμα έως τις 16 Ιουνίου). Εκτός από τα εισιτήρια για την προβολή της παράστασης, το Rolling Live Studios θα προσφέρει ειδικά πακέτα εμπορευμάτων και virtual  εμπειρίες VIP για τους θαυμαστές που θα λάβουν μέρος σε αυτήν την ασυνήθιστη παγκόσμια εκδήλωση. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου