Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021



ΜΕ ΤΟΝ FRONTMAN ΤΩΝ SMASHING PUMPKINS ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ GRAMMY, CODE ORANGE.


Οι CODE ORANGE μετά την τεράστιας απήχησης κυκλοφορία τους με τίτλο "Underneath", απέσπασαν θετικότατες κριτικές από τον Τύπο αλλά και από καταξιωμένους καλλιτέχνες του μουσικού τους χώρου. Παράλληλα απέσπασαν μια υποψηφιότητα για βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Metal Performance, χάνοντας τελικά από τους Body Count.

Ενώ η μπάντα βρίσκεται στην διαδικασία ηχογράφησης του νέου τους δίσκου, μια ανάρτηση του Billy Corgan των Smashing Pumpkins στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram έκανε γνωστή μια απροσδόκητη συνεργασία. Στην φωτογραφία που επισυνάπτεται παρακάτω, βλέπουμε τον Corgan με τους Code Orange στο studio υπό την λεζάντα "Excited to share I've been working with Code Orange some on their blistering new songs", δηλαδή "ενθουσιασμένος που δουλεύω με τους Code Orange σε μερικά βίαια καινούργια τραγούδια τους".



Μέχρι αυτήν την στιγμή άγνωστο παραμένει οτιδήποτε αφορά τον διάδοχο του υπερ-επιτυχημένου "Underneath", με τα πρώτα... spoiler να έρχονται από τον Billy Corgan. Ελπίζουμε οι Code Orange να συνεχίσουν την ξέφρενη, ανοδική πορεία τους και ανυπομονούμε να ακούσουμε τι μας ετοιμάζουν αυτήν την φορά. Μείνετε ενημερωμένοι για ότι νέο υπάρχει σχετικά με τους Code Orange από το Metal Nuovo.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου