Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

 

Ευχάριστα είναι τα νέα που ακολουθούν και προέρχονται από  το εν τέταρτο του Big Four , της τετράδας με τις πιο εμπορικές και σημαντικές μπάντες του thrash metal ιδιώματος !

Πιο συγκεκριμένα , ο Frank Bello , μπασίστας των Anthrax , δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Metal Pilgrim ( δείτε το βίντεο παρακάτω )  πως το συγκρότημα έχει ήδη 6-7 τραγούδια στα οποία δουλεύει , με σκοπό την κυκλοφορία ενός ολοκληρωμένου studio album το 2022 ! Επιπλέον , δεν παρέλειψε να σχολιάσει τους λόγους που εμπόδισαν το συγκρότημα να κυκλοφορήσει νωρίτερα τον δίσκο , αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσο προσπαθούσαν να ετοιμάσουν το νέο υλικό κατά τη διάρκεια της καραντίνας του covid-19 !

«Ο Covid εμφανίστηκε και σταμάτησαν όλα . Πρέπει να καταλάβετε , καθ' όλη την διάρκεια του covid και γενικότερα της όλης κατάστασης , δε μπορούσαμε να πάρουμε το αεροπλάνο και απλά να ταξιδέψουμε για να τζαμάρουμε . Αυτό που συνήθως συμβαίνει με έναν δίσκο των Anthrax είναι το εξής : Ο Charlie ( Benante , drummer ) ο Scott ( Ian , ρυθμική κιθάρα ) κι εγώ συνήθως συγκεντρωνόμαστε σε ένα σημείο . Είτε εγώ πετάω για Λος Άντζελες ή Σικάγο , είτε αυτοί έρχονται στην Νέα Υόρκη , είτε πάμε στο Σικάγο , στο σπίτι του Scott , όπου βρισκόμαστε όλοι μαζί και τζαμάρουμε και συνθέτουμε . Αυτό όμως δεν συνέβη .»

«Δεν ξέρω αν έχετε δουλέψει με Zoom , αλλά το να τζαμάρεις μέσω Zoom δεν δουλεύει και πολύ καλά . Υπάρχει πάντα καθυστέρηση - υπάρχει πάντα ένα θέμα συγχρονισμού . Δεν δουλεύει με τον τρόπο που εμείς θέλουμε να δουλεύουμε . Τώρα λοιπόν που μπορούμε να μετακινηθούμε , ξέρω πως σε ένα μήνα έχουμε συνάντηση για να συνθέσουμε , το οποίο είναι τέλειο . Θα βρεθούμε στην Νέα Υόρκη και θα τζαμάρουμε . »

«Νομίζω έχουμε 6-7 τραγούδια στα οποία δουλεύουμε και τα σουλουπώνουμε τώρα . Επομένως είμαστε σε καλό δρόμο . Θα κυκλοφορήσει νέος δίσκος το 2022 , ελπίζοντας πως όλα θα πάνε καλά - όλοι παραμείνουν υγιείς και όλα ανοίξουν . Θα δούμε τι θα συμβεί !»

Να υπενθυμίσουμε πως οι Anthrax μετρούν 5 χρόνια από την κυκλοφορία του αρκετά καλού δίσκου "For All Kings" , ενώ φέτος κλείνουν 40 χρόνια από την ίδρυσή τους , το 1981 !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου