Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

 

Τα νέα για τους λάτρεις της Metal μουσικής είναι πολύ δυσάρεστα , καθώς ο Joey Jordison , κορυφαίος drummer και συνιδρυτής των Slipknot απεβίωσε σε ηλικία 46 ετών .

Τα παρακάτω ανακοίνωσε η οικογένειά του :

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Joey Jordison , δημιουργικός drummer , μουσικός και καλλιτέχνης απεβίωσε στον ύπνο του στις 26 Ιουλίου  »

«Ο θάνατος του Joey μας άφησε με άδειες καρδιές και με απερίγραπτη θλίψη . Όσοι τον γνώριζαν , ξέρουν για το έξυπνο χιούμορ του , την ευγενική του προσωπικότητα , την τεράστια καρδιά του και την αγάπη του για την οικογένεια και την μουσική . Η οικογένεια του Joey ζητά από τους φίλους , τους θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να κατανοήσουν και να σεβαστούν την ανάγκη μας για ιδιωτικότητα και ηρεμία αυτή την δύσκολη περίοδο .»

«Η κηδεία θα γίνει σε κλειστό κύκλο και η οικογένειά του επιθυμεί να γίνουν σεβαστές οι επιθυμίες της . »

Ο Joey Jordison , πέρα από σημαντικό και αναντικατάστατο μέλος των Slipknot , κατάφερε με το στυλ παιξίματός του να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το drumming των σύγχρονων συγκροτημάτων , τουλάχιστον για μία δεκαετία μετά το από ντεμπούτο τους το 1999 . Πώς είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί άλλωστε το ταλέντο ενός ανθρώπου και η επιρροή του στους μετέπειτα καλλιτέχνες , όταν εκτελούσε αψεγάδιαστα τις ταχύτατες και εξωπραγματικές συνθέσεις του ( όπως στο video παρακάτω )  , αιωρούμενος στο drum set του , δίνοντας την ψυχή του σε κάθε live , ενώ η χαρακτηριστική «ανέκφραστη» μάσκα του έκανε όλα τα παραπάνω να μοιάζουν σαν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο ; 


R.I.P JOEY JORDISON 

ΠΗΓΕΣ: LOUDWIRE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου