Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021


Ο πρώην κιθαρίστας των Judas Priest, K.K. Downing σε επίσημη δήλωσή του στο Φιλανδικό Kaaos TV, εξέφρασε την απογοήτευσή του σχετικά με την ''αποχώρησή'' του από το τεράστιο συγκρότημα. Συγκεκριμένα δήλωσε...

 

''Οι Priest ήταν όλη μου η ζωή. Ήθελα μόνο να είμαι στους Judas Priest. Ήμουν το πιστό μέλος των Priest. Δεν έφυγα από το συγκρότημα, όπως έκανε ο Glenn Tipton και ο Rob Halford, δεν ηχογράφησα με άλλους μουσικούς για να φτιάξω δίσκους με άλλους μουσικούς και να έχω το δικό μου ηλεκτρονικό κατάστημα και να πουλήσω τα δικά μου μπλουζάκια. Δεν το έκανα ποτέ. Ήμουν απόλυτα αφοσιωμένος στους Judas Priest. Επειδή αν είχα ισχυρές μουσικές ιδέες, ήθελα να χρησιμοποιηθούν στους Judas Priest. Έτσι, αν ο Rob και ο Glenn ένιωθαν ότι είχαν καλές μουσικές ιδέες, θα έπρεπε να είχαν δοθεί στο συγκρότημα. Αυτό νομίζω. Αν οι ιδέες δεν ήταν ισχυρές, τότε δεν ξέρω γιατί θα ήθελαν να κυκλοφορήσουν άλμπουμ με ιδέες που ένιωθαν ότι δεν ήταν καλές. Το υλικό που μόλις έφτιαξα στο νέο δίσκο των KK'S PRIEST, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάει στους Judas Priest. Αλλά ο Rob ήθελε το δυνατό υλικό του για τον εαυτό του. Για αυτό λέω, πως σε όλα τα χρόνια της ιστορίας των Judas Priest, ήμουν ο μοναδικός πιστός. Δεν ξεχώρισα το καλύτερο υλικό για τον εαυτό μου."


O K.K. Downing θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του άλμπουμ "Sermons Of The Sinner" με τους K.K's Priest στις 20 Αυγούστου από την Explorer1 Music Group/EX1 Records.


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου