Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Με νέο videoclip επιστρέφουν οι alternative / stoner rockers Blind Tendril , δίνοντας (ψηφιακά) σάρκα και οστά σε ένα single που έχει ήδη κυκλοφορήσει από τις 16 Απριλίου !

Ο λόγος για το "Σώμα" ( Sóma ) , το δεύτερο από τα τρία singles που έχει κυκλοφορήσει το συγκρότημα που ίσως να προετοιμάζουν το έδαφος για κάποια πιο ολοκληρωμένη studio κυκλοφορία ! Έχουμε ήδη γνωρίσει τους Blind Tendril από το φανταστικό single "Hollow Icon" , οπότε δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι και το "Σώμα" αποτελεί απόδειξη των δυνατοτήτων του συγκροτήματος και προβάλλει μία διαφορετική πλευρά των συνθετικών ικανοτήτων τους !
Το single αυτό είναι το μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια ( 7 λεπτά ) και προβάλλει την πιο πειραματική πλευρά του συγκροτήματος , όπου stoner στοιχεία περιβάλλονται από μία ατμόσφαιρα στο στυλ των Tool . Συνεχείς ρυθμικές εναλλαγές , ψυχεδελικές ηχητικές συχνότητες με μία μικρή δόση speed metal στο τέλος , ενώ μια φωνή απελπισίας τραγουδά στο βάθος για την φθορά , που όπως όλοι ξέρουμε , είναι αναπόφευκτη και αφήνει τα σημάδια της στο σώμα μας . 
Video created by Tfe
Mixing , Mastering at Suncord Audiolab 
Lyrics and Music by D. Samaras 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου