Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021


 Οι Guns N' Roses χθες για πρώτη φορά έπαιξαν live το κομμάτι Absurd στo Fenway Park στην Βοστώνη. Στην πραγματικότητα βέβαια δεν πρόκειται για ένα νέο τραγούδι αλλά για το Silkworms το οποίο είχαν γράψει το 2000 ο Chris Pittman (Keyboards, αποχώρησε από την μπάντα το 2016) παρέα με τον Dizzy Reed και φυσικά τον Axl Rose που έγραψε τους στίχους. To Silkworms ανήκει στα ακυκλοφόρητα διαμάντια που δεν βρήκαν ποτέ τον δρόμο τους για να μπουν σε κάποια κυκλοφορία της μπάντας και έχει παιχθεί live από το συγκρότημα 4 φορές το 2001 στο House Of the Blues και στο Rock In Rio και σε άλλους δύο σταθμούς της τότε περιοδείας των Guns. Οι Axl Slash και Duff δούλεψαν το τραγούδι στις πρόβες και το παρουσίασαν σε μια νέα μορφή χθες η οποία ελάχιστα μοιάζει με το αρχικό demo από τα Chinese Democracy Leaks που είχαν διαρρεύσει το 2018. Ο Axl Rose στο τέλος του κομματιού είπε τα παρακάτω: 

'' Τώρα πια θα έχετε συνειδητοποιήσει πως δεν ξεμένουμε ποτέ από ερωτικά τραγούδια! Είστε πολύ τυχεροί! Ακούσατε για πρώτη φορά ένα καινούργιο κομμάτι των Guns N' Roses! ''

Το κομμάτι κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθεί με την νέα του μορφή στο νέο Gn'R Album για το οποίο προς το παρών δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Μπορείτε να ακούσετε το Absurd εδώ: 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου