Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Αποκτά πλέον και επίσημο τίτλο το πρώτο ντοκιμαντέρ που αφορά την ζωή των θρυλικών Led Zeppelin , στο ταξίδι τους από την αφάνεια προς την κορυφή του κόσμου ! 

Σε δηλώσεις του ο σκηνοθέτης Bernand MacMahon αναφέρει πως το "Becoming Led Zeppelin" - όπως και θα ονομαστεί το νέο αυτό ντοκιμαντέρ - «είναι μία ταινία που κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να γυριστεί . Η ραγδαία εξέλιξη του συγκροτήματος προς την δόξα ήταν γρήγορη και ουσιαστικά μη καταγεγραμμένη . Μέσω μίας έντονης αναζήτησης σε όλον τον κόσμο και μίας πολυετούς αποκατάστασης του οπτικοακουστικού υλικού , είναι πλέον εφικτό να διηγηθούν την ιστορία τους .» 

Η ταινία "Becoming Led Zeppelin" θα περιέχει νέες συνεντεύξεις από τους Robert Plant , Jimmy Page και John Paul Jones , ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να παρακολουθήσουμε σπάνιες συνεντεύξεις του θρυλικού drummer John Bonham ! Σηματοδοτείται λοιπόν η πρώτη φορά στην ιστορία τους που οι Led Zeppelin συμμετέχουν μαζί σε ντοκιμαντέρ , που θα αφορά το μουσικό ταξίδι και την ανεκτίμητη κληρονομιά που αυτοί μας άφησαν !

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι η ημερομηνία που θα ανακοινώνει την κυκλοφορία του τεράστιου αυτού project , του μουσικού αυτού ταξιδιού που θα διηγηθεί το πως και το γιατί οι Led Zeppelin είναι ένα από τα κορυφαία rock συγκροτήματα όλων των εποχών , που έθεσαν τις βάσεις για την εξέλιξη του αγαπημένου μας σκληρού ήχου!

ΠΗΓΗ : BLABBERMOUTH 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου