Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021


 Σε μια νέα συνέντευξη του στο περιοδικό Classic Rock, ο τραγουδιστής των JUDAS PRΙΕST Rob Halford ρωτήθηκε αν έχει ακούσει τα "Demolition" και "Jugulator", τα δύο άλμπουμ που έκανε με τους JUDAS PRIEST ο τραγουδιστής Tim "Ripper" Owens το 2000, όταν ο Halford ήταν εκτός μπάντας.



 Ο Rob Halford δήλωσε τα εξής : "Όχι. Δεν τα έχω ακούσει ακόμη. Αυτό μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλλά επειδή δεν είμαι εγώ αυτός που τραγουδάει σε αυτά τα δύο άλμπουμ δεν το έχω κάνει. Απλώς δεν με ενδιαφέρει. Και αυτό δεν είναι ασέβεια προς τον Ripper, γιατί είναι φίλος μου. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να ακούσω το συγκρότημα όταν δεν συμμετέχω σε αυτό. Απλώς δεν μπορώ να τα ακούσω. Είναι απλώς ψυχολογικό. Θα πρέπει να τα βάλω και να τα ακούσω τα γαμημένα, αλλά στη συνέχεια, αν το κάνω, οι δημοσιογράφοι θα πουν:" Καλά το άκουσες; ", και εγώ θα πω, "Ναι", και μετά θα με ρωτήσουν, "Τι νομίζετε για αυτά τα άλμπουμ;", και δεν θέλω να το κάνω αυτό. Είμαι χαρούμενος που έχω συμμετάσχει σε όλα αυτά τα πράγματα και που είμαι μέρος σε αυτή τη μεγάλη κληρονομιά αυτής της μπάντας και αυτό είναι όλο. Θέλω να την αντιμετωπίζετε με σεβασμό γιατί αυτό της αξίζει''.


Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Halford είπε στο "The SDR Show" ότι θα ήταν "απολύτως" ανοιχτός στην εκτέλεση υλικού από τα "Demolition" και "Jugulator" με τους PRIEST. "Αυτά τα δύο άλμπουμ είναι εξίσου έγκυρα με όλα τα άλλα στον κατάλογο των PRIEST. Λοιπόν, ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή η μέρα μπορεί να έρθει κάποια στιγμή."


Στην αντίθετη πλευρά τώρα το 2019, ο Owens είπε στο Ultimate Guitar ότι η εποχή του στους JUDAS PRIEST παραλείπεται σε μεγάλο βαθμό. "Ναι, νομίζω ότι σίγουρα αξίζει περισσότερη προσοχή. Θέλω να πω, δεν κάνουν τίποτα. Είναι εκπληκτικό το ότι τα διέγραψαν εντελώς με το να μην τα παίζουν ζωντανά... Θέλω να πω, το "Burn In Hell'', οι οπαδοί θα ήθελαν να το ακούσουν.''


''Δεν χρειάζεται να μου κάνουν ένα αφιέρωμα ή οτιδήποτε άλλο, αλλά θα ήταν ωραίο να παίξουν ένα τραγούδι από αυτά τα άλμπουμ … Ξέρεις, αυτό ήταν πολύ μεγάλο πράγμα, έκανα δύο στούντιο δίσκους, δύο live δίσκους και ένα DVD , ξεκινώντας από το '96 έως το 2004. Είναι λοιπόν τρελό που απλώς έχει διαγραφεί αυτή η περίοδος και δεν θα παίξουν καν ένα τραγούδι από αυτά σε μία συναυλία, γιατί είναι οι JUDAS PRIEST''.



 ΠΗΓΕΣ:  CLASSIC ROCK 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου