Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Οι DREAM THEATER μόλις κυκλοφόρησαν το official music video για το νέο τους single, "Invisible Monster". Το κομμάτι θα βρίσκεται στο ολοκαίνουργιο επερχόμενο 15ο στούντιο άλμπουμ τους, "A View From The Top Of The World", το οποίο αναμένεται στις 22 Οκτωβρίου.

Το βίντεο για το τραγούδι σκηνοθέτησε ο William "Wombat" Felch (MUDVAYNE, HELLYEAH, CROBOT, STATIC-X, NEFARIANT).

 

Ο κιθαρίστας John Petrucci δήλωσε σχετικά με το "Invisible Monster":

 

 "Γράφτηκε αφού γράψαμε ένα σωρό υλικό. Πολλή μουσική ήταν εξαιρετικά ενεργητική και upbeat, από άποψη ρυθμού. Ο Mike Mangini πρότεινε να κάνουμε κάτι λίγο διαφορετικό όμως. Έτσι, ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σε ένα πιο mid-tempo τραγούδι. Το hook, το riff και η μελωδία άλλαξαν τόσο φυσικά. Το εξισώνω με το "Pull Me Under" την ημέρα που μόλις αρχίσαμε να παίζουμε, κάτι θα έβγαινε και θα λέγαμε, «Ουάου, αυτό είναι ωραίο». Υπάρχει μια τρομερή στιγμή όπου συμβαίνει. Στιχουργικά, έχει να κάνει με το πώς το άγχος μαστίζει τους ανθρώπους. Είναι σαν να υπάρχει ένα αόρατο τέρας που σε χτυπά. Δεν το βλέπεις, αλλά σε στοιχειώνει όλη την ώρα. "

 

Το "A View From The Top Of The World" είναι το δεύτερο στούντιο άλμπουμ των DREAM THEATER με την InsideOut Music/Sony Music.

Το artwork δημιουργήθηκε από τον επί χρόνια συνεργάτη για τα εξώφυλλα της μπάντας, Hugh Syme (RUSH, IRON MAIDEN, STONE SOUR).


"A View From The Top Of The World" track listing:

01. The Alien (9:32)

02. Answering The Call (7:35)

03. Invisible Monster (6:31)

04. Sleeping Giant (10:05)

05. Transcending Time (6:25)

06. Awaken The Master (9:47)

07. A View From The Top Of The World (20:24)

 

FACEBOOK 

HOMEPAGE 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου