Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Με power rock διάθεση , στη σημερινή μας παρουσίαση γνωρίζουμε τους Δανούς Timechild μέσα από τα singles που έχουν κυκλοφορήσει , εν αναμονή του ντεμπούτου δίσκου τους!
Στις 12 Νοεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την ολοκληρωμένη studio κυκλοφορία τους , που ακούει στο όνομα "And Yet It Moves", μέσω της Mighty Music , ενώ μέχρι στιγμής τέσσερα singles του δίσκου έχουν κυκλοφορήσει! 

Θα αποφύγω προς το παρόν την αναλυτική παρουσίαση των singles, γιατί θέλω να έχω την ευχαρίστηση της ολοκληρωμένης ακρόασης και κριτικής ενός πολλά υποσχόμενου δίσκου, μιας και αυτό μου έχουν δώσει να καταλάβω οι καταπληκτικές συνθέσεις που έχουμε στη διάθεση μας!
Το ομότιτλο κομμάτι του δίσκου παρουσιάζει την πιο επιθετική και progressive πλευρά του συγκροτήματος, δίνοντας έμφαση στα μέρη της κιθάρας και των drums, ενώ η «μπαλάντα» "The Bite Of Frost" πάλλεται μεταξύ της έντασης και της μελωδίας, με τα πολλαπλά φωνητικά να προσφέρουν πολλά στην συνολική ατμόσφαιρα! Το "Haze of Dawn" είναι ένα γρήγορο heavy rock κομμάτι με ωραίες αλλαγές στην ένταση και την ταχύτητα και το "This Will Too Pass" συνδυάζει grunge riffs με πιο heavy ρυθμικές ενότητες, ενώ τα φωνητικά είναι πιο ροκ, με γρέζι και επιθετικότητα. 
Αν σκεφτούμε λοιπόν ότι έχουμε την δυνατότητα να ακούσουμε τον μισό περίπου δίσκο μέχρι την επίσημη κυκλοφορία, οι Timechild έχουν σίγουρα παρουσιάσει μία αξιοπρεπής δουλειά, με διαφορετικές συνθέσεις οι οποίες όμως μοιράζονται κοινά στοιχεία, έτσι ώστε να έχουν το δικαίωμα να χαρακτηριστούν αυθεντικές συνθέσεις. Σε ενάμισι μήνα λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε με τη σωστή σειρά και τις 9 συνθέσεις , ακολουθώντας τους Timechild στο πρώτο τους μουσικό ταξίδι! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου