Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος



Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε επί τω έργω τους εκπληκτικούς Iron Beast , το ελληνικό Iron Maiden tribute συγκρότημα , οι οποίοι σε ένα σετ που περιείχε 30 συνθέσεις από όλη σχεδόν τη δισκογραφία των Βρετανών θρύλων , ταρακούνησαν το The Crow και προσέφεραν στους θεατές ένα αξέχαστο βράδυ !!!

Την βραδιά άνοιξαν οι εντυπωσιακοί Black Stone Machine που ξύπνησαν το κοινό με την ταχύτητα , την ένταση και την εκρηκτική τους διάθεση ! Σε ένα playlist που περιείχε συνθέσεις από όλη τη δισκογραφία τους ( Rebel Utopia , Black Stone Machine , Bounty Hunter , Raging Bull , Call Of The Void και άλλα ) , οι Έλληνες thrashers/stoner metallers/country rockers ήταν οι πλέον κατάλληλοι για να προετοιμάσουν το κοινό για το απόλυτο Iron Maiden αφιέρωμα! 

Ακούγοντας την ανατριχιαστική εισαγωγή από τον λόγο του Winston Churchill , όλοι καταλάβαμε ότι πρόκειται να γίνουμε μάρτυρες μιας επικής βραδιάς! Το Aces High ήταν η αρχή μίας φαινομενικά ατελείωτης λίστας τραγουδιών , με στιγμές από το ομώνυμο ντεμπούτο τους μέχρι και το ολοκαίνουργιο Senjutsu ! Purgatory , Iron Maiden , Number Of The Beast , Flight Of Icarus , Powerslave , Alexandrer The Great , The Evil That Men Do , Be Quick Or Be Dead , Man On The Edge , Speed Of Light και The Writing On The Wall είναι λίγες από τις πασίγνωστες αλλά και τις λιγότερο παιγμένες συνθέσεις που εκτέλεσαν σχεδόν αψεγάδιαστα και με πάθος οι ταλαντούχοι Iron Beast ( με μία μικρή βοήθεια από guest μουσικούς ) , ενώ περίπου στα μισά του live , ένα ακουστικό medley από τον Τάσο Λάζαρη ( φωνητικά ) και τον Κώστα Γραμμένο ήταν ένα ευχάριστο διάλλειμα που «ξεκούρασε» το κοινό!

Οι Iron Beast έδωσαν την ψυχή τους στη σκηνή , ερμηνεύοντας απαιτητικά τραγούδια με τέτοια άνεση και δεξιοτεχνία , που ό,τι και να πω είναι πλέον περιττό . Το κοινό τους λάτρεψε , ζητώντας τους συνεχώς κι' άλλα τραγούδια και τραγουδώντας με πάθος όλους τους στίχους , ασταμάτητα ! Σαν συντάκτης του Metal Nuovo λοιπόν τους ευχαριστώ από καρδιάς γι' αυτή την αξέχαστη εμπειρία και εύχομαι να έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε ξανά σύντομα !

IRON (MAIDEN) BEAST GONNA GET YOU , NO MATTER HOW FAR !

Οι Iron Beast είναι :Tasos Lazaris (φωνητικά), Kostas Grammenos (κιθάρα), Takis Tzanimis (κιθάρα), Gi Ni (μπάσο) , Jim Stamatis (drums)



FACEBOOK - IRON BEAST

FACEBOOK - BLACK STONE MACHINE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου