Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021


 

Oι Scorpions ανακοίνωσαν μέσω του official site τους πως το νέο τους album με τίτλο Rock Believer πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022. Εν μέσω πανδημίας η μπάντα ηχογράφησε ολόκληρη την νέα της δουλειά στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ο Klaus Meine μίλησε για το Rock Believer στο Bravewords.com:

''Το τραγούδια του νέου album γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν ακριβώς μέσα στο DNA των Scorpions. Την μουσική και τους στίχους υπογράφουμε εγώ και ο Rudolf (Schenker) αλλά την ηχογράφηση την κάναμε ως μία ομοιογενής live μπάντα σε ένα δωμάτιο, με τον ίδιο τρόπο δηλαδή που ηχογραφούσαμε και στα '80s. Τον Φεβρουάριο θα το έχετε στα χέρια σας και τον Μάρτιο ξεκινάμε την περιοδεία μας οπότε θα σας δούμε στον δρόμο!''

Οι Scorpions όπως δήλωσε και ο frontman τους ξεκινάνε λοιπόν την περιοδεία τους τον Μάρτιο από τις H.Π.Α. (Las Vegas) με supporting act τους Μammoth WVH (την πολύ καλή μπάντα του γιου του Eddie Van Halen) ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα 20 shows σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης μέχρι και τον Ιούλιο.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου