Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021




Ο θρυλικός original drummer και ιδρυτικό μέλος των Black Sabbath, Bill Ward για ακόμα μία φορά εξέφρασε το ενδιαφέρον και την επιθυμία του να κάνει ένα ακόμα album με την μπάντα! 


Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Metro ο Bill Ward δεν μοιράστηκε απλά την φιλοδοξία του να κάνει ένα ακόμα album με τους Sabbath (οι οποίοι έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση από το 2017) αλλά δήλωσε πως βρίσκεται και σε προχωρημένες συζητήσεις με το management της μπάντας για την επίτευξη αυτού του του στόχου:


''Στις συζητήσεις που έκανα με το management των Sabbath αυτό που τους ζήτησα επιτακτικά ήταν να κάνουμε με τους υπόλοιπους ένα ακόμα album! Δεν επικεντρώθηκα καθόλου στο θέμα των live εμφανίσεων γιατί θέλω να είμαι ρεαλιστής και να προτείνω πράγματα που μπορώ να κάνω ακόμα καλά. Μην ξεχνάς πως είμαι 73 χρονών! Ο τρόπος που παίζω drums όλο και δυσκολεύει αλλά και οι ικανότητές μου μειώνονται όσο μεγαλώνω. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους ίδιους τους Sabbath αλλά με δύο άτομα από το management τους. Τους είπα πως είμαι σε θέση να συμμετέχω σε μια studio ηχογράφηση ακόμα και εν μέσω πανδημίας. Μπορώ να ηχογραφήσω τα δικά μου μέρη στο studio μου στο Los Angeles. Eίμαι πολύ ανοιχτός και δεκτικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μακάρι να γίνει!'' 


Σύμφωνα και πάλι με το Metro οι Ozzy Osbourne και Tonny Iomi έχουν εκφράσει και αυτοί την επιθυμία τους για μια επανένωση της μπάντας με αφορμή τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας που θα γίνουν το 2022 στην πόλη που γεννήθηκαν οι Black Sabbath, το Birmingham. O Bill Ward παρότι δεν είναι μέλος των  Black Sabbath από το 2012 έχει ουκ ολίγες φορές εκφράσει την επιθυμία του για μία επανένωση του original line up της μπάντας:


''Δεν έχω τελειώσει ακόμα με τους Sabbath. Κάποιοι άλλοι με τελείωσαν αλλά εγώ δεν έχω τελειώσει. Αυτοί οι άλλοι μπορεί να τελείωσαν εγώ όμως όχι. Εγώ είμαι ακόμα εδώ!'' Είχε δηλώσει πριν από κάποια χρόνια στο Sirius XM!


Το 2019 πάντως ο Ozzy είχε και ο ίδιος παραδεχθεί πως ο Bill Ward θα έπρεπε να είναι στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Black Sabbath. Πιο συγκεκριμένα ο Ozzy είχε πει τα παρακάτω:


''Δεν γούσταρα το ότι ο Bill Ward δεν ήταν εκεί μαζί μας. Όλος ο κόσμος κατηγόρησε εμένα για αυτό, αλλά δεν έφταιγα εγώ, ειλικρινά! Δεν είχαμε τον γαμημένο χρόνο να βρεθούμε και δυστυχώς έπρεπε να συνεχίσουμε, αλλά λυπάμαι πάρα πολύ για το ότι τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς και τον Bill.''


Η τελευταία φορά που το original line up των Black Sabbath ηχογράφησε ένα νέο κομμάτι ήταν πίσω στο μακρινό 2006 όταν για το live album ''Reunion'' είχαν τότε ηχογραφήσει το Psycho Man. 




Άντληση Πληροφοριών:

nme.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου