Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Με αστείρευτη διάθεση και ενθουσιασμό οι Illusory υποδέχθηκαν τους φίλους και fans τους στο release party του νέου δίσκου τους, "Crimson Wreath", στο The Crow Live Stage!

Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις, καθώς όχι μόνο είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε επί τω έργω τους Illusory σε μία φανταστική live εμφάνιση, αλλά στη σκηνή βρέθηκε και ο πολύ αγαπητός ηθοποιός και σκηνοθέτης  Γρηγόρης Βαλτινός, διαβάζοντας στίχους-στα αρχαία ελληνικά-της Ιλιάδας, στο τραγούδι Ashes To Dust (στο videoclip του οποίου συμμετέχει, όπως μπορείτε να δείτε εδώ)! 

Το playlist περιείχε 7 συνθέσεις από τον νέο δίσκο (Ashes To Dust, Α Poem I Couldn't Rythme,All Blood Red,Immortal No,Crimson Wreath,S.T. Forsaken,All Blood Red) και οι Illusory τις ερμήνευσαν αψεγάδιαστα, εντυπωσιάζοντας τους ακροατές τους! Δεδομένου το ότι η απόφαση για την live εμφάνιση πάρθηκε σχεδόν την τελευταία στιγμή-με πρόταση του κυρίου Βαλτινού, που έχουμε έναν ακόμα λόγο να τον ευχαριστούμε-η επίδοσή τους ήταν φανταστική, κάνοντας μας να ζητάμε να παίξουν κι' άλλο! 

Ατελείωτη μουσική, υπέροχο κλίμα και πολύ γέλιο είναι λίγες από τις σκέψεις μου για το όμορφο αυτό event, όπου είμαι σίγουρος ότι κάθε φίλος της μουσικής που παρευρέθηκε το απόλαυσε. Ευχαριστούμε θερμά λοιπόν τους Illusory για την ευκαιρία που μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε «συνένοχοι» σε αυτή την όμορφη βραδιά και ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά, αλλά με αρκετά μεγαλύτερο playlist!

FACEBOOK

BANDCAMP


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου