Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Και πάνω που πετάγαμε από τη χαρά μας με τις επανακυκλοφορίες του back catalogue των SAVATAGE σε βινύλιο και με τα πρόσφατα νέα περί επαναδραστηριοποίησης του σχήματος και της σύνθεσης νέου υλικού, έρχεται αυτό το νέο να μας ξενερώσει και να αρχίσουμε να πιστεύουμε πάλι, ότι δεν θα ζήσουμε ξανά το μεγαλείο της θρυλικής μπάντας αυτής.

Τι έγινε λοιπόν; Διαβάστε ευθύς αμέσως:

Σύμφωνα με το web link του Pasco County Sheriff's Office του Pasco County, ο θρυλικός τραγουδιστής των SAVATAGE John Nicholas "Jon" Oliva συνελήφθη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στη δυτική κεντρική ακτή της Φλόριντα για οδήγηση υπό την επήρεια καθώς και κατοχή ελεγχόμενης ουσίας.

Ο ιστότοπος της φυλακής Pasco County δείχνει ότι ο 62χρονος μουσικός συνελήφθη στις 3:43 το πρωί της Πέμπτης (30 Σεπτεμβρίου) και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση λιγότερο από 24 ώρες αργότερα-στις 12:34 το πρωί της Παρασκευής (1 Οκτωβρίου).

Η αστυνομία κατηγόρησε τον Oliva για κατοχή κοκαΐνης, η οποία είναι κακούργημα, και DUI, το οποίο είναι παράπτωμα.

Η φωτογραφία κράτησης του Oliva που κυκλοφόρησε από το Pasco County Sheriff's Office, δείχνει ότι φαίνεται να φοράει νοσοκομειακή ρόμπα και να έχει φρέσκα χτυπήματα στη μύτη και το αριστερό του μάγουλο, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να τραυματίστηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από τη σύλληψή του.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σύλληψη του Oliva μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του Pasco County Sheriff's Office (όπου αναγράφεται με τον αριθμό κράτησης: 254418).

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου