Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος




Με ένα νέο single, οι Royal Republic δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις του Ηaloween να αποκτήσουν ένα υπέροχο soundtrack για το σαββατοκύριακο του «τρόμου», το οποίο, όπως λένε και οι ίδιοι-στο περίπου- ανασταίνει και τους νεκρούς!

Οι Σουηδοί rock'n'rollers κυκλοφόρησαν το τέταρτο νέο single τους, χωρίς βέβαια να έχουν ανακοινώσει ανοιχτά τον διάδοχο του αριστουργήματος "Club Majesty" του 2019. Το single αυτό, με τίτλο "Back From The Dead", με θεματολογία πιο σκοτεινή και ταυτόχρονα ερωτική( ναι, μόνο αυτοί μπορούν να το κάνουν αυτό ) σε σχέση με τις funky /disco συνθέσεις που έχουν ως τώρα δημιουργήσει, είναι γεμάτο ενέργεια και σε προκαλεί να χορέψεις στο ρυθμό του.
Γι' άλλη μία φορά οι Royal Republic εντυπωσιάζουν με την πολύπλευρη μουσική τους κατεύθυνση με τρόπο που καθιστά αδύνατη την κατηγοριοποίησή τους σε κάποια μουσική κατηγορία. Η μόνη κατηγορία που τους περιγράφει αρκετά, είναι αυτή των ταλαντούχων μουσικών που πλάθουν όποιο μουσικό ιδίωμα θέλουν μέχρι να έρθει στα μέτρα τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου