Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021



Οι θρυλικοί IRON MAIDEN και η πασίγνωστη εταιρία ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος Marvel, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια μοναδική συλλογή merchandise. Οι θαυμαστές και των δύο, θα έχουν στην αγοραστική τους διάθεση, μια μεγάλη ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ, που αναδεικνύουν τους εμβληματικούς χαρακτήρες της Marvel και τον αγαπητό σε εμάς χαρακτήρα του Eddie.


Αυτή η συνεργασία συνυφαίνει τα σύμπαντα και των δύο brands, με σχέδια που αποτίνουν φόρο τιμής στους Wolverine, Venom, Thanos και Deadpool σε μοναδικές παραλλαγές εμβληματικών άλμπουμ και single artwork όπως τα "Fear Of The Dark", "The Trooper" και "Killers".

Ο manager  των IRON MAIDEN, Rod Smallwood, σχολιάζει:

 

 "Ο Eddie έχει πάρα πολύ καιρό που “συμπορεύεται” πλάι στους μεγαλύτερους σούπερ ήρωες και είμαστε επίσης πολύ περήφανοι για τους κόσμους που δημιουργήσαμε για τις πολλές ενσαρκώσεις του, από πεδία μάχης μέχρι αιγυπτιακούς τάφους μέχρι παγωμένα τοπία πάγου ή φουτουριστικές πόλεις. Μερικοί από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της pop art και της κουλτούρας των κόμικς στον πλανήτη των MAIDEN, ήταν μια φιλοδοξία μας εδώ και χρόνια και η συνεργασία με τη Marvel και την απαράμιλλη IP της που βασίζεται σε χαρακτήρες, ταιριάζει απόλυτα στην εποχή μας. Το να βλέπεις αυτούς τους χαρακτήρες δίπλα στον Eddie, είναι κάτι που συζητούν οι θαυμαστές μας εδώ και χρόνια και πιστεύουμε ότι η  “τοποθέτηση” του Venom, του Thanos, του Thor ή του Deadpool στους MAIDEN κόσμους μας, θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές και των δύο πλευρών».

 

Όπως δήλωσε και με τη σειρά του ο Paul Gitter, SVP της  Marvel Licensing.:

 

«Η Marvel είναι cool και φιλόδοξη και έχει εμπνεύσει τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, μουσικούς και δημιουργούς για περισσότερα από 80 χρόνια», «Αυτή η συνεργασία προσφέρει ένα άλλο συναρπαστικό παράδειγμα για το πώς το brand της Marvel, συνεχίζει να προωθεί τον εαυτό του σε διάφορους τομείς lifestyle, με τη μουσική να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και η συλλογή επιτρέπει στους θαυμαστές να αποτίουν φόρο τιμής στους εμβληματικούς μας χαρακτήρες, καθώς εξυμνούν τους θρυλικούς IRON MAIDEN».

 

Η συνεργασία θα ξεκινήσει εγκαίρως για την περίοδο των γιορτών, με exclusive συλλογές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος των IRON MAIDEN, του ειδικού retailer Hot Topic και του γερμανικού e-tailer EMP.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου