Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και γι' αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Ghost, που πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησαν το δεύτερο single από τον επερχόμενο δίσκο τους!

Το "Call Me Little Sunshine" φέρει την υπογραφή του Tobias Forge και των εξαιρετικών μουσικών του, που για μία ακόμα φορά δεν απογοητεύουν το κοινό τους. Στην πρώτη ακρόαση, σε καθηλώνει η πιασάρικη μελωδία, ενώ όσο περισσότερο το ακούς, τόσο πιο πολύ σε εντυπωσιάζει και καταλήγεις να το τραγουδάς όλη τη μέρα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι μαγευτική και φαίνεται να είναι παιδί των δύο προηγούμενων δίσκων Meliora και Prequelle, με την σκοτεινή ατμόσφαιρα του πρώτου να συναντά την κρυστάλλινη pop παραγωγή του τελευταίου. 

Αν και ο υπόλοιπος δίσκος, που ακούει στο όνομα "Impera", περιέχει τέτοιες συνθέσεις , τότε νομίζω πως θα έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ καλό δίσκο, ανεξαρτήτως της μουσικής κατεύθυνσης που πρόκειται να ακολουθήσει το συγκρότημα. Έτσι κι αλλιώς, οι Ghost έχουν αποδείξει αρκετές φορές ότι έχουν την ικανότητα να παίξουν όποιο μουσικό είδος θέλουν και μάλιστα αξιοπρεπέστατα. Το μόνο που μας μένει λοιπόν, είναι να περιμένουμε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία, που θα γίνει στις 11 Μαρτίου!

Σκηνοθεσία:Matt Mahurin | Πρωταγωνιστεί η Ruby Modine

INSTAGRAM

FACEBOOK

OFFICAL SITE


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου