Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022



Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προέβησαν οι Έλληνες metallers Crimson Fire!


Σε επίσημη ανάρτησή του, ο μπασίστας της μπάντας Dinos Ganitis δήλωσε τα εξής :

''Καλησπέρα!

Φαντάζομαι αρκετοί από εσάς είδατε το βίντεο της ανακοίνωσης ενός καινούργιου τραγουδιού από τους Crimson Fire (Official) ,το οποίο ευελπιστούμε να κυκλοφορήσει γύρω στην Άνοιξη του 2022.

Λίγα λόγια λοιπόν. Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει διάρκεια περίπου 17 λεπτά και είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα δοκιμάζει κάτι τέτοιο. Αυτό που κάνει ξεχωριστή τη συγκεκριμένη κυκλοφορία, είναι δύο πράγματα. 

Το ένα είναι πως τα έσοδα από την κυκλοφορία του τραγουδιού θα τα δώσουμε σε οργανισμό που θα είναι για μικρά παιδιά. Είμαστε σε συζητήσεις με διάφορα ιδρύματα προκειμένου να έρθουμε σε συμφωνία και να πάνε εκεί τα έσοδα της κυκλοφορίας. Θεωρούμε σαν συγκρότημα πως είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον αυτής της χώρα που είναι τα παιδιά.

Το δεύτερο είναι πως σε αυτό το τραγούδι προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε μουσικούς από διάφορα συγκροτήματα της χώρας. Έχουμε κάνει τις επαφές μας και κάποια είναι πολύ ηχηρά η αλήθεια είναι. Αυτά θα ανακοινωθεί σιγά σιγά όσο περνάει ο καιρός. Με μερικούς έχουν γίνει ήδη επαφές και οι απαιτούμενες συμφωνίες.

Οπότε, εκεί γύρω στην Άνοιξη, αναμένεται το νέο τραγούδι.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για την όποια στήριξη προς το συγκρότημα και είμαι σίγουρος πως το νέο αυτό τραγούδι πραγματικά θα το αγαπήσετε! 

Keep the fire burning!''


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου