Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

 



Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Trivium, Matt Heafy και ο θρυλικός frontman των Testament, Chuck Billy ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα νέο single που φέρει τον τίτλο, 'Behold Our Power'. Το ολοκαίνουργιο αυτό τραγούδι έχει την υπογραφή του Matt στην σύνθεση, στην παραγωγή αλλά και σε όλα τα μουσικά όργανα ενώ θα είναι και το επίσημο μουσικό θέμα της μεγαλύτερης μουσικής διοργάνωσης της Πολωνίας, το λεγόμενο 'Mystic Festival'. 
''Έχοντας στο παρελθόν το προνόμιο της συμμετοχής στο εκπληκτικό 'Mystic Festival' ήξερα ακριβώς το τι είδους μουσικό θέμα θα έπρεπε να γράψω γι' αυτό! Με μεγάλη μας ικανοποίηση εγώ και ο Chuck σας παρουσιάζουμε το 'Behold Our Power' και το χαρίζουμε στο 'Mystic Festival' '' 
Αυτές ήταν και οι πρώτες δηλώσεις του Matt Heafy σε συνέντευξη του όταν τον ρώτησαν για το συγκεκριμένο τραγούδι. Το 'Mystic Festival' του 2022 θα λάβει χώρα στο Gkdansk Shipyard της Πολωνίας από τις 2 εώς  και τις 4 Ιουνίου και σε αυτό θα συμμετέχουν οι Judas Priest, Opeth, Mercyful Fate, Testament, Trivium, Killing Joke, Mastodon, Heilung, Saxon, Katatonia, Mayhem, Solstafir, Igorr, Obituary, Baroness, Vader, Kvelertak και πολλές άλλες (πάνω από 70) μπάντες στα 5 stages του. 
Μπορείτε να ακούσετε το Behold Our Power εδώ: 


Άντληση Πληροφοριών: Metalglory.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου