Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

 


Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Bruce Dickinson περνάει περισσότερο από την μισή του ζωή σε ξενοδοχεία όταν βρίσκεται σε περιοδείες είτε με τους Iron Maiden, είτε με το προσωπικό του σχήμα. Αυτό λοιπόν συνεπάγεται το ότι ο Bruce Dickinson περνάει περισσότερη από την μισή του ζωή σε ντους τα οποία δεν είναι δικά του και από όσα λέει ο ίδιος εκμεταλεύεται στο έπακρον αυτή την κατάσταση! Την συγκεκριμένη αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο Dickinson στο τελευταίο επεισόδιο του 'At Home And Social With' όπου και εξομολογήθηκε ότι 'συλλέγει' σαπούνια από τα ξενοδοχεία στα οποία διαμένει και έπειτα όταν τελειώσει η περιοδεία τα χρησιμοποιεί στο σπίτι του. 

''Παίρνω ότι βρίσκω μπροστά μου, και νιώθω πως είναι διαθέσιμο (!). Στην πραγματικότητα έχω μια τεράστια συλλογή σαπουνιών από όλο τον κόσμο και δεν χρειάστηκα να αγοράσω αφρόλουτρο η σαπούνι για περισσότερα από 10 χρόνια! Η κοπέλα μου είναι μονίμως τσαντισμένη μαζί μου, φεύγει και πάει και ψωνίζει συνέχεια αφρόλουτρα και σαπούνια! Όταν γυρνάει στο σπίτι τότε εγώ της λέω 'κορίτσι μου όλα αυτά που πήρες κράτησε τα για εσένα, εγώ έχω απόθεμα σαπουνιών για ένα χρόνο και προτιμώ να χρησιμοποιώ αυτά που έχω!'. Το περισσότερο γέλιο το ρίχνω με αυτά τα σαπούνια που έχουν περίεργα και αστεία σχήματα! Πάντα με ιντριγκάρει το σαπούνι σε σχήμα πετάλου αλόγου, το κοιτάω και σκέφτομαι, γιατί το έφτιαξαν έτσι και που πάει? Ποιος σκέφτηκε να τα φτιάξει έτσι όλα αυτά? Η αλήθεια είναι βέβαια πως αισθάνομαι περίεργα όταν τυχαίνει σε ξενοδοχείο να βρω σαπούνι που να έχει γρατζουνιές πάνω του!'' 

Μπορείτε να βοηθήσετε τον Bruce να συλλέξει ακόμα περισσότερα σαπούνια με το να πάτε σε ένα από τα παρακάτω shows των Iron Maiden, στην επερχόμενη περιοδεία τους:


Άντληση Πληροφοριών: Metal Injection & At Home And Social AXS TV

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου