Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022


 Η Ελληνική metal σκηνή εδώ και πολλά χρόνια έχει ανέβει πολλά επίπεδα και κατά την προσωπική μου άποψη οι εγχώριες μπάντες δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μεγαθήρια του εξωτερικού. Πολύ πρόσφατα έτυχε να ακούσω στην ομάδα του Metal Nuovo, της οποίας έχω την τιμή να είμαι μέλος, ένα πολύ καλό EP από μια νέα μπάντα την οποία μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γνώριζα. Οι Medusa's Wrath με κέρδισαν από την πρώτη νότα. Η Χριστίνα, ο Πέτρος, ο Γιάννης, ο Βασίλης και ο Χρήστος δούλεψαν πολύ σκληρά και μεθοδικά μέσα σε μια πολύ δύσκολη εποχή και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λαμπερό διαμάντι. Το EP ''Lifeless Void''!



Η μουσική τους μου έφερε στο μυαλό τις πιο καλές εποχές του NWOBHM. Ένα ταξίδι από τους Judas Priest μέχρι και τους Iron Maiden με φανερές επιρροές και από Tygers Of Pan Tag και Saxon. H μπάντα έχει καταφέρει να βάλει στον παραδοσιακό Heavy Metal ήχο της πινελιές από Hard Rock των 70's και 80's και τα τραγούδια του EP είναι πραγματικά το ένα καλύτερο από το άλλο. Οι στίχοι είναι απίστευτα εμπνευσμένοι και βγαλμένοι από την ζωή εκφράζοντας τις ανησυχίες κάθε ανθρώπου αλλά και δίνοντας στον ακροατή ένα κράμα συναισθημάτων και μια στιβαρή προσέγγιση της πραγματικότητας. Προσωπικά με πολύ μικρή διαφορά από τα υπόλοιπα τραγούδια, ξεχώρισα το Living In Shadows ενώ πραγματικά έλιωσα με τις κιθάρες του Call Of Deliverance και του Seeker Of The Truth.


 
H μουσική πρόταση των Medusa's Wrath μέσα από το debut EP τους είναι μια από τις καλύτερες ειδήσεις του νέου έτους. Αξίζουν πραγματικά την προσοχή σας ενώ και το μέλλον τους προδιαγράφεται λαμπρό. Στo official youtube Channel της μπάντας μπορείτε να ακούσετε το Lifeless Void στην ολότητα του. Το ΕP κυκλοφορεί ήδη και σε φυσική μορφή (cd) και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει μήνυμα στην official facebook σελίδα της μπάντας και να το αποκτήσει σε πολύ χαμηλή τιμή. Η ηχογράφηση του EP έγινε στο Jam 2 Music Studio. Recording / Edit: George Diakoumis και Mix / Mastering: Aris Tsoukandas. 


Medusa's Wrath - Lifeless Void EP
1. Medusa's Wrath
2. Passion
3. Living In Shadows
4. Call Of Deliverance
5. Seeker Of The Truth

🌟🌟🌟🌟🌟 
Περιμένω με ανυπομονησία να τους δω live!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου