Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

 


Οι Megadeth βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη νέα τους περιοδεία με Trivium, Lamb Of God και τους In Flames που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο και οι ίδιοι έδωσαν στην δημοσιότητα το όνομα του ανθρώπου που θα αναπληρώσει το κενό του David Ellefson τουλάχιστον στα live shows. Και το όνομα αυτού, James LoMenzo, πρόσωπο γνωστό και οικείο στην μπάντα αφού μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει ηχογραφήσει με τους Megadeth το United Abominations αλλά και το End Game μεταξύ των ετών 2006 και 2010. 

''Χρόνια σου πολλά James, με την Metal Tour Of The Year να ξεκινάει ξανά πολύ σύντομα, θα γιορτάσουμε τα γενέθλια σου μαζί με τους οπαδούς μας. Σου εύχομαι τα καλύτερα αδερφέ μου.''


 Με αυτή του την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Dave Mustaine ανακοίνωσε την επιστροφή του James Lomenzo στους Megadeth ως touring bassist. 

Το όνομα του ανθρώπου που θα καλύψει μόνιμα την θέση του μπασίστα στην μπάντα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά οι φήμες που θέλουν αυτό το κενό να το καλύπτει τελικά ο Steve DiGiorgio των Testament όλο και φουντώνουν ενώ παρασκηνιακά άνθρωποι από το management της μπάντας τον θέλουν να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Dave Mustaine και να απομένουν μόνο λεπτομέρειες ώστε να γίνει η τελική ανακοίνωση. 

Άντληση Πληροφοριών: Dave Mustaine Instagram & Metal Injection


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου