Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022



Το νέο της τραγούδι μας παρουσίασε η μουσικoσυνθέτρια Elina Englezou, η δημιουργός της Goditha -A Rock Opera.


Η Elina Englezou δήλωσε τα εξής :

''Aγαπητοί φίλοι , σας παρουσιάζω την καινούρια μου δουλειά. Είναι ένα μουσικό βίντεο με θέμα τις γυναικοκτονίες και την ενδο-οικογενειακή βία και με σκοπό να συνεισφέρει έμπρακτα στον καθημερινό αγώνα που δίνουν κάποιες γυναίκες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι στο elinaenglezou.bandcamp.com με 1 ευρώ. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στον Ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά τους "Φοίβη". ( xenonas-foivi.org )

''Ο ξενώνας αυτός λειτουργεί από το 1965 χωρίς κρατική επιχορήγηση και βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Eλπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια μου και να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μία ουσιαστική βοήθεια στη "Φοίβη".


Το τραγούδι ερμηνεύουν οι Stratis Steele , Margarita Papadimitriou , Anna T. TaRba , Anna Lullaby, Lilian Tyropoulou και παίζουν οι Stelios Teselecta Pavlou (ντραμς), Yannis Androulakakis (κιθάρες), Jim Ramses (μπάσο), Άγγελος Παύλος (βιολιά). 

Παραγωγή CFN Recordings Studio / Dionisis Christodoulatos

Mastering Vu Productions Mastering Studio / Nasos Nomikos

Το βίντεο είναι από τον George Mylonas και παίζουν οι ηθοποιοί Manos Bartis, Merkouriadou Jeanne, Stellar Siragaki, Ioanna-Maria Bati, Θεοδώρας Στεμπαρη

Σκηνοθεσία Μάνος Μπάρτης

Βοηθός ήχου @Evangelos Pallis. Stylist @Tina Stern 

Άσχετα από το τραγούδι , αν χρειάζεστε βοήθεια ή θέλετε να προσφέρετε βοήθεια παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Κλαίρη Δανιηλίδου ( Θεσσαλονίκης 22, Αγία Τριάδα Χολαργού, Αθήνα / Τηλέφωνο επικοινωνίας 2106513442 )

Τράπεζα Πειραιώς  GR9201720760005076098704234 

Δικαιούχος Η ΦΟΙΒΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου