Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022



Ενώ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το επερχόμενο ευρωπαϊκό τους tour την άνοιξη, οι Σουηδοί prog ήρωες ανακοινώνουν ένα exclusive streaming event.


Μετά την αναπόφευκτη αναβολή της ευρωπαϊκής περιοδείας “Imperial tour”, οι Soen, ανακοινώνουν το “Live from Atlantis Grammofon Studios”, ένα αποκλειστικό, παγκόσμιας κλίμακας on-demand stream live event που έχει μαγνητοσκοπηθεί και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στις 21.00 ώρα Ελλάδας.


Το συγκεκριμένο show θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι μας έχουν συνηθίσει, όπου θα ερμηνεύσουν διάφορα τραγούδια από το τωρινό και παλαιότερο ρεπερτόριό τους, σε καινούργιες και μοναδικές ενορχηστρώσεις, συνοδεία κουαρτέτου εγχόρδων και χορωδίας.


Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ


Έχοντας υπόψιν τις εμφανίσεις τους στην προσεχή ευρωπαϊκή περιοδεία και θέλοντας να ανταμείψουν τους fans για την υπομονή τους μετά τις συνεχείς αναβολές, οι Soen θα παρέχουν ειδικά προνόμια για το συγκεκριμένο event. Με ένα screenshot του εισιτηρίου για κάποια από τις επερχόμενες συναυλίες στο https://soenmusic.com/, θα υπάρχει πρόσβαση σε μειωμένη τιμή για το on demand stream καθώς και αποκλειστικό merch.




Οι prog metal ήρωες Soen επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα!


Το σουηδικό supergroup που ανανέωσε τον ευρωπαϊκό ήχο και έχτισε τη φήμη του ως αψεγάδιαστο live act βγαίνει ξανά στο δρόμο για να αποτινάξει την περίοδο covid αγρανάπαυσης και θα συναντήσει τους Έλληνες fans του σε Principal Club Theater στην Θεσσαλονίκη στις 26 Μαΐου και στο Gagarin 205 Live Music Space στις 27 Μαΐου.


Έχοντας ως καύσιμο το καταπληκτικό, πρόσφατο album "Imperial" που συγκέντρωσε θετικές κριτικές και με δεδομένη τη φήμη που έχουν επάξια κερδίσει ως αψεγάδιαστο live act, τα ελληνικά shows αναμένεται να γράψουν ένα νέο κεφάλαιο σε αυτή τη σχέση, με τις 2 αυτές συναυλίες να αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθουμε όλοι, λίγο πιο κοντά στη συναυλιακή κανονικότητα που τόσο μας έλειψε.

Online εισιτήρια εδώ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου