Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022



Ο κιθαρίστας των ANTHRAX, Scott Ian, συνοδεύεται από τον 10χρονο γιο του Revel Young Ian στα ντραμς, καθώς ερμήνευσαν μια διασκευή στο κλασσικό τραγούδι των Sepultura "Territory" για ένα βίντεο στο Instagram που μοιράστηκε ο Scott στις 8 Φεβρουαρίου.


Ο Revel είναι προφανώς ένας ταλαντούχος πολυοργανίστας, ο οποίος μάλιστα ανέβηκε με τους FOO FIGHTERS στη σκηνή τον Σεπτέμβριο του 2019, στο φεστιβάλ Bourbon & Beyond στο Λούισβιλ του Κεντάκι για να ερμηνεύσει το "Everlong" στην κιθάρα όταν ήταν μόλις οκτώ ετών.


Το 2014, ο Ian είπε στο Horns Up Rocks ότι ο τότε τριών γιος του ήταν μεγάλος θαυμαστής των METALLICA, THE BEATLES και των AC/DC και ότι μπορούσε ήδη να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ της φωνής του Bon Scott και της φωνής του Brian Johnson.


Ο Scott Ian αναφέρει τα εξής:''Ξέρει πολλά πράγματα που ακούει ή βλέπει στο σπίτι. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά ωραίο είναι ότι πραγματικά αναγνωρίζει και γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ του Μπον Σκοτ ​​και του Μπράιαν Τζόνσον, κάτι που είναι πολύ ωραίο, νομίζω, για ένα παιδί σχεδόν τριών ετών. Όποτε ακούει AC/DC, λέει «Αυτό τραγουδά ο Μπον». Και μετά, όταν δεν είναι ο Μπον, θα λέει, "Αυτό δεν είναι το τραγούδι του Μπον". Ξέρει. Αυτό είναι πολύ ωραίο, νομίζω."

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου