Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος


Φαίνεται πως δεν είναι μόνο ο Kirk Hammett ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει solo δίσκο, καθώς άλλος ένας κιθαρίστας μίας θρυλικής μπάντας είναι ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του ντεμπούτου solo δίσκου του!

Έχοντας διαπρέψει από το 2011 στο πλευρό του Glenn Tipton, ο Richie Faulkner των Judas Priest πρόσφατα αποκάλυψε πως αναζητεί δισκογραφική εταιρία με σκοπό να κυκλοφορήσει το υλικό που συνέθεσε στα lockdowns που έλαβαν χώρα με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας του COVID-19. Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε και στο podcast "In The Trenches With Ryan Roxie"(δείτε βίντεο παρακάτω): «Δεν έχω πολυμιλήσει δημόσια γι' αυτό, αλλά  υπάρχει κάτι το οποίο δημιούργησα κατά τη διάρκεια του COVID. Θέλω να πω, το ξέρω ότι δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα, αλλά υπήρξε αρκετός χρόνος χαλάρωσης. Οπότε, χρησιμοποίησα αυτόν τον χρόνο για να μαζέψω ας πούμε κάποια τραγούδια στα οποία δούλευα, να τα οργανώσω, να τα τελειώσω, να μαζέψω ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας τους οποίους σέβομαι και να ηχογραφήσουμε διάφορα πράγματα. Δεν έχω μιλήσει πολύ γι' αυτό. Είναι στη φάση της ολοκλήρωσης και ψάχνουμε για συμφωνίες με δισκογραφικές αυτή τη στιγμή,  οπότε δε θέλω να μιλάω για κάτι που ακόμα δεν είναι σίγουρο».

Σχετικά με το αν το εγχείρημα του θα περιλαμβάνει καλεσμένους μουσικούς ή θα είναι μία καθαρά προσωπική υπόθεση, ο ίδιος απάντησε: Κοίτα, πάντα ήμουν σε ένα συγκρότημα. Δεν ήταν ποτέ το Richie Faulkner's Rainbow ή κάτι τέτοιο. Θα ήμουν πάντα σε ένα συγκρότημα με το όνομα του και με 4-5 άντρες ή γυναίκες αντί να έχω ένα solo project. Αλλά και πάλι, όταν μπήκα στους Priest, δεν είχα σκοπό να καλύψω την θέση και αμέσως μετά να τους πω «Να, ακούστε τις solo συνθέσεις μου». Οι Priest με υποδέχθηκαν, μου έδωσαν φωνή και άποψη και ένιωσα λες και ήταν δική μου η μπάντα. Με έκαναν μέρος του( συγκροτήματος) και το ανταπέδωσα στο 1000%. Οπότε δεν ήθελα να κάνω το κομμάτι μου και να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία, αν με καταλαβαίνεις. Αλλά νιώθω ότι, όντας 10-11 χρόνια στο συγκρότημα, οι fans γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Έδωσα (στους Priest) 10,11, σχεδόν 12 χρόνια, οπότε ένιωσα πως, με την πανδημία και με τον τόσο ελεύθερο χρόνο, ίσως να δώσω κάποια πράγματα και εκεί (στον solo δίσκο).»

Όσον αφορά την καλλιτεχνική κατεύθυνση του project του, ο ίδιος δήλωσε: «Από θέμα στυλ, είναι αλήθεια πάντα πολύ δύσκολο να πεις· απλά κάνεις αυτό που θες. Μπορείς να ακούσεις ότι οι ρίζες είναι από τους Priest, αλλά νομίζω πως είναι αρκετά διαφορετικό για να είναι το δικό του «τέρας»· και τότε πιθανώς κάποιος θα το ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο και θα ακούσει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που ακούω εγώ, ευελπιστώ!»

ΠΗΓΕΣ: BLABBERMOUTH




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου