Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022



Στην προσωπική του σελίδα στο instagram, o Mille Petroza των Kreator ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα σχετικά με τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία και το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

 

''Το έτος 2022 θα πρέπει να είμαστε στα πρόθυρα μιας πνευματικής μεταμόρφωσης, αλλά φαίνεται ότι επιστρέφουμε στον Νεάντερταλ. Ο πόλεμος δεν μπορεί ποτέ να δικαιολογηθεί! Και σε αυτούς που μου αναφέρουν «… αλλά τι γίνεται με τους στίχους σου; Flag Of Hate; Δεν είσαι metal, κλπ.». Καταλάβετε ένα πράγμα: όπου υπάρχει πόλεμος, δεν υπάρχουν συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική. Επρόκειτο να παίξουμε μια περιοδεία για τους οπαδούς μας τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Ρωσία τον επόμενο μήνα. Και τώρα? Τίποτα άλλο από πόνο, θάνατο, φόβο και βάσανα και από τις δύο πλευρές. Ο λαός είναι αυτός που πρέπει να πληρώσει για αυτήν την παραφροσύνη. Όπως τόσες φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πάλι!

Οι Kreator αντιπροσωπεύουν την ειρήνη, τη μουσική και μια παγκόσμια ενότητα σκεπτόμενων ατόμων, ανεξάρτητα από πολιτιστικό, θρησκευτικό ή υλικό υπόβαθρο.

Πείτε με αφελή χίπη ή βρείτε ένα νέο αγαπημένο συγκρότημα.

Ο πραγματικός πόλεμος ΔΕΝ είναι metal! Είναι κόλαση στη γη!

Να έχετε μια όμορφη μέρα!''


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου