Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος


Artwork: Doctor Juanpa Illustration

Τους γνωρίσαμε με το πιασάρικο "Another Flavour", αλλά πέρασε ο καιρός και οι Grassland Sinners βρίσκονται πιο κοντά στην κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, έχοντας ακόμα πολλούς άσσους μέσα στο μανίκι τους. Ένας από αυτούς είναι το νέο τους single "Kill The Mood"!

Οι Ισπανοί rock'n'rollers σίγουρα αγαπούν τα blues... και το southern rock... και το progressive rock... και σίγουρα να τα αναμιγνύουν μεταξύ τους όταν τους δίνεται η ευκαιρία! 70's πλήκτρα, up tempo progressive ρυθμός με αρκετές blues εναλλαγές και φοβερή κιθαριστική δουλειά, το "Kill The Mood" όχι μόνο δεν χαλάει την στιγμή, όπως λέει και ο τίτλος, αλλά σου φτιάχνει την διάθεση και με το παραπάνω! Είναι από τα singles που σε βοηθούν να γνωρίσεις τον ήχο που τα έχτισε όλα, αλλά μέσα από το πως τον αντιλαμβάνονται και τον εκφράζουν οι σύγχρονοι καλλιτέχνες· κι αν κρίνω από το αποτέλεσμα, μάλλον οι Grassland Sinners κάνουν πολύ καλή δουλειά!

Μέχρι όμως να έρθει το Φθινόπωρο του 2022, που θα κυκλοφορήσει και ο δίσκος τους, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε κι' άλλες συνθέσεις του συγκροτήματος, με την επόμενη να έρχεται πολύ σύντομα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου