Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

 Με νέο EP τραντάζουν ξανά τα νερά του σκληρού ήχου οι Αμερικανοί Karma Vulture, προσφέροντας 17 λεπτά ασταμάτητου headbanging και έντασης που είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε ξαναζήσει. Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί 4 συνθέσεις γεμάτες βαβούρα, παραμόρφωση, riffαρες και τσαμπουκά έρχονται καταπάνω σας!

Ερχόμενοι από το Nashville του Tennessee, το stoner metal/alt rock τρίο Karma Vulture είναι ένα πολύ σπάνιο κράμα ήχων απλωμένων πάνω σε μία χρυσή μουσική 50ετία. Από το psychedelic rock των 70s, περνούν στο heavy metal των 80s κι εν τέλει καταλήγουν στο stoner και grunge των Kyuss και των Queens of the Stone Age! Από όπου και να το πιάσεις, η ψυχεδέλεια πάει κι έρχεται και οι Conor Spellane (Μπάσο, φωνητικά), Will Hammond (Κιθάρα) και Ben Foerg (Drums) δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας στο νέο τους έργο, το EP "Death By Comfort"!

Είτε μιλάμε για το βγαλμένο από τη σύγχρονη καθημερινότητα "The Gift Of Nothing", με στίχο καυστικό και riffs που σπέρνουν, είτε για το χορευτικό alt rock διαμαντάκι "Better Luck Next Time", καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μουσικούς δεμένους και ,κυρίως, με προοπτική για μεγάλα πράγματα. Χρησιμοποιούν έξυπνα τις επιρροές τους και τους δίνουν μία νέα χροιά, μοναδική και σύγχρονη. Αν δε κάνουμε λόγο για τα "Cheer Up" και "All About You", το παραπάνω σχόλιο δε χωράει αμφισβήτηση. Το επίπεδο της ψυχεδέλειας που φτάνουν είναι ικανό να σε καθηλώσει και αφού η μουσική τελειώσει, συνειδητοποιείς ότι έβγαλες την ακρόαση με μία ή δυο ανάσες το πολύ. Ηθικό δίδαγμα λοιπόν, αν θέλεις να ακούσεις κάτι καινούργιο, φρέσκο και ανεβαστικό, τότε το "Death By Comfort" των Karma Vulture είναι εδώ για σένα!

Engineering - Norm Block

Mixed - Joshua Martinez

Mixing Consultant - Josh Loney

Artwork - Walker DuBois

Additional Graphic Design - Josh Loney

FACEBOOK

INSTAGRAM

SPOTIFY

YOU TUBE

BANDCAMP


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου