Κυριακή 15 Μαΐου 2022



Με μία συναρπαστική δισκογραφία 13 άλμπουμ οι Fates Warning, από το ντεμπούτο τους ''Night on Brocken'' μέχρι το τελευταίο άλμπουμ ''Long Day Good Night'',  είναι η ίδια η ουσία της προοδευτικής heavy metal μουσικής.

Ιδρύθηκαν το 1983 στο Κονέκτικατ από πέντε φιλόδοξους νέους, το συγκρότημα ωρίμασε, εξελίχθηκε και μετατοπίστηκε μέσα από μια από τις πιο συναρπαστικές εξελίξεις στο μουσικό είδος. Η μουσική τους παραμένει έμπνευση για τις λεγεώνες των οπαδών σε όλο τον κόσμο και τώρα η ιστορία τους είναι λεπτομερής σε όλο το βιβλίο, με την ονομασία ''Destination Onward''.


Με μεγάλη έρευνα και με τη συνεργασία κάθε μέλους του συγκροτήματος από το παρελθόν και το παρόν, ο συγγραφέας και επί μακρόν οπαδός των Fates Warning, Jeff Wagner καθοδηγεί τον αναγνώστη μέσα από καλλιτεχνικούς θριάμβους, αλλαγές της σύνθεσης, εμπορικές ανακαλύψεις και δοκιμασίες της μουσικής βιομηχανίας. Αυτή είναι μια γιορτή, μια επιστολή αγάπης και μια ειλικρινή εκτίμηση από πολλά σκαμπανεβάσματα σε όλη την τρομερή 40ετή ιστορία των Fates Warning, μέσα σε 400 σελίδες.


Οι πρώτες 400 προ παραγγελίες θα λάβουν ένα βιβλίο υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα.


Το βιβλίο μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου