Τρίτη 31 Μαΐου 2022

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

 

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου και καταφέρνοντας να αποσπάσουν πολλά θετικά σχόλια, οι Timechild επιστρέφουν δυναμικά, αλλά αυτή τη φορά με μία διασκευή ενός διαμαντιού χαμένου στο χρόνο, από μία θρυλική μπάντα!

Με το ντεμπούτο τους "And Yet It Moves" να σημειώνει σημαντική επιτυχία, το heavy rock κουαρτέτο από τη Δανία κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την σύνθεση και φέρνει ξανά στην επιφάνεια μία σύνθεση που, αν το ίδιο το συγκρότημα δεν παραδεχόταν ότι είναι διασκευή, δικαιολογημένα θα πίστευε κανείς ότι είναι δική τους. Πρόκειται για ένα τραγούδι από τον πρώτο δίσκο ενός συγκροτήματος που μόνο στο άκουσμα του όλοι υποκλίνονται. Φυσικά μιλάω για τους Queen!


Το "Son And Daughter" είναι ένα από τα πολλά άγνωστα έπη που έγραψαν οι Queen για τον ομώνυμο δίσκο τους το 1973 και οι Timechild του δίνουν ξανά σάρκα και οστά με τη φανταστική ερμηνεία τους. Οι αρμονίες στα φωνητικά είναι αψεγάδιαστες, το riff και οι μελωδίες του μαέστρου Brian May τιμώνται υπέρ του δέοντος και η χροιά του Anders δίνει μία hard rock αισθητική στο κομμάτι. Συνολικά, δίνουν ορμή και ένταση στο κομμάτι, μετατρέποντας το στο απόλυτο banger για τις live εμφανίσεις τους. Σε καμία περίπτωση δεν αντέγραψαν τους Queen, αλλά τους τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο: δίνοντας νέο αέρα στο συνθετικό τους μεγαλείο!







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου