Τρίτη 24 Μαΐου 2022

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος


Τον δύσκολο δρόμο της αποτοξίνωσης πήρε για άλλη μία φορά ο εμβληματικός frontman των Aerosmith Steven Tyler, ο οποίος υπέκυψε στην κατάχρηση ουσιών μετά από μία περιπέτεια υγείας.

Το δυσάρεστο αυτό νέο γνωστοποίησε μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του το συγκρότημα, λέγοντας τα εξής:

«Όπως πολλοί από εσάς ξέρετε, ο αγαπημένος μας αδερφός Steven δουλεύει πάνω στην νηφαλιότητά του εδώ και πολλά χρόνια. Μετά από χειρουργείο στο πόδι του για τις ανάγκες της περιοδείας και την ανάγκη του να διαχειριστεί τον πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, υποτροπίασε πρόσφατα και μπήκε εθελοντικά σε πρόγραμμα θεραπείας ώστε να εστιάσει στην υγεία και την ανάκαμψή του. Με δυσκολία ενημερώνουμε τους fans και τους φίλους μας πως θα πρέπει να αναβάλλουμε το πρώτο set των live εμφανίσεων στο Las Vegas Residency του Ιουνίου και του Ιουλίου, όσο ο ίδιος εστιάζει στην βελτίωση της υγείας του. Μας πληγώνει βαθιά το γεγονός ότι σας φέρνουμε σε δύσκολη θέση, ειδικά εσάς τους πιστούς fans που ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις για να δείτε τα shows μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας προς τον Steven για όλη αυτή την περίοδο.»

Δυστυχώς οι Aerosmith και ειδικά οι Steven Tyler και Joe Perry- οι οποίοι κέρδισαν και το παρατσούκλι "the toxic twins" λόγω των καταχρήσεών τους, έχουν πολλές φορές έρθει αντιμέτωποι με το δαίμονα του εθισμού σχεδόν από την αρχή της καριέρας τους. Κάθε φορά όμως έβγαιναν και πιο δυνατοί· Ας ελπίζουμε πως αυτή θα είναι και η κατάληξη της νέας μάχης του Tyler και ας του ευχηθούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, καλή ανάρρωση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου