Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022



Κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης στο Metal Hammer, ο Dave Mustaine μίλησε για την απόλυση του Ellefson από τους Megadeth και το γεγονός ότι αν συγχωρήσει ποτέ τον David Ellefson ή αν παίξει ποτέ μουσική μαζί του στο μέλλον.


Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Megadeth είναι ένα συγκρότημα αποτελούμενο από πολλά μέρη και η κατάσταση που βίωσε ο Ellefson είχε καταστρέψει πολλά μέρη στο συγκρότημα.


«Έχω κάνει λάθη ο ίδιος και έτσι ξέρω πώς είναι να έχεις ανθρώπους να σε πυροβολούν», είπε ο Mustaine. «Αλλά αυτό που έπρεπε να θυμόμαστε είναι ότι οι Megadeth αποτελούνται από πολλούς παράγοντες και πολλοί άνθρωποι εξαρτώνται από αυτούς. Υπάρχουν τέσσερα μέλη του συγκροτήματος. έχουν τις οικογένειές τους, τις εταιρείες διαχείρισής τους, τα πρακτορεία, όλους τους τεχνικούς τους και η λίστα συνεχίζεται.


«Μπορώ να σας πω ότι έχω πάρει αποφάσεις στο παρελθόν που ήταν επιζήμιες για την ασφάλεια της μπάντας και ξέρω τι κακό προκάλεσε. Αλλά δεν θέλω να πω τίποτα για κάποιον που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του».


Στη συνέχεια, ο Dave Mustaine παραδέχτηκε ότι ήταν μια αρκετά δύσκολη απόφαση να βγάλει τον David Ellefson από το συγκρότημα. Λέγοντας ότι το μόνο που ήθελε ήταν να μην γίνει κάποιο κακό με ότι έχει να κάνει σχετικά με τους Megadeth, ο μουσικός πρόσθεσε ότι, με ή χωρίς τους Megadeth, δεν θα κάνει πια μουσική με τον David Ellefson.


«Επιτρέψτε μου να πω μόνο αυτό, ήταν μια δύσκολη απόφαση που έπρεπε να παρθεί. Συμμετείχαν πολλοί άνθρωποι και έπρεπε να πάρω μια απόφαση, γιατί δυστυχώς, όταν είσαι ο ηγέτης, είσαι αυτός που πρέπει να τα απορροφήσεις όλα και να αντιμετωπίσεις τη μουσική.


«Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν ένα καθαρό break και να μην πληγώσω κανέναν, να μην πληγώσω τους οπαδούς και να μην τον πληγώσω. Ήθελα απλώς να προχωρήσω και ελπίζω ο εν λόγω κύριος να είναι καλά. Φαντάζομαι ότι υπήρξε κάποια προσαρμογή που έπρεπε να γίνει όταν συνέβη.


«Ήταν δύσκολο για μένα όταν έχασα τη δουλειά μου», συνέχισε ο Mustaine, θυμούμενος ότι απολύθηκε από τους Metallica το 1983. «Αλλά τον έχω συγχωρέσει στο παρελθόν όταν με μήνυσε και θα τον συγχωρήσω χιλιάδες φορές. Απλώς δεν θα παίζω πια μουσική μαζί του».


ΠΗΓΗ: Metalcastle

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου